Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Wat kan ik allemaal kijken op mijn nieuwe 4K tv - en hoe?

Als je al een 4K tv hebt staan hoor je nog nét wel bij de voorhoede in Nederland. Hoewel het steeds moeilijker wordt om een nieuwe tv te kopen die níet 4K (ook bekend als UHD trouwens) is zullen veel mensen zich afvragen of ze die prachtige kwaliteit ook nog ergens gaan terugzien in hun uitzendingen. Wat is er eigenlijk al in 4K? Hoe lang nog tot we net als met HD gewoon 4K-uitzendingen gaan krijgen op tv? We kijken even vooruit.

Netflix (en YouTube)

Als je een goede smart 4K tv hebt zit er vast Ook Een Netflix- en Youtube-app op. Netflix is al een tijdje bezig met 4K-content, maar dan moet je er wel aan denken om je bestaande abonnement te upgraden naar een 4 screens + Ultra HD pakket. Dat kost 14 euro per maand, één euro per maand meer als je al gebruik maakt van het HD-abo.

Dat is geen hoge prijs om te betalen voor extra details, als je tenminste iets hebt dat Netflix kan draaien op 4K. Heb je alleen nog oudere mediakastjes zoals een oude Apple TV en een 4K tv die geen updates heeft gehad op de Netflix-app is er nog een optie om het via je tv-kastje te doen: KPN biedt inmiddels al digitale tv aan met een 4K-decoder en daar kun je ook Netflix op draaien in die resolutie.

Het is wel de moeite waard: Netflix heeft veel content en al hun originals (die maar blijven komen) worden in 4K geschoten en op de service gezet. Als je veel 4K wilt kijken is dit - voor nu - je beste keuze. Amazon Prime Video heeft ook een aantal series in 4K, maar kan in Europa niet mee qua content.

Youtube heeft natuurlijk ook veel 4K-content, maar dat zijn geen films of series. Het is een leuke test voor je tv, maar daar ga je vermoedelijk geen avonden mee gevuld krijgen.This post first appeared on DutchCowboys - Marketing, Social Media, Gadgets &, please read the originial post: here

Share the post

Wat kan ik allemaal kijken op mijn nieuwe 4K tv - en hoe?

×

Subscribe to Dutchcowboys - Marketing, Social Media, Gadgets &

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×