Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Netflix binge-racen: ben jij ook onderdeel van de nieuwe trend?

Netflix en andere streaming services hebben Een Hele rare truc uitgehaald met ons als kijkers: waar we eerst helemaal verbaasd waren dat Een Hele Serie in één keer te zien was, in plaats van elke week een nieuwe aflevering, wordt dat nu langzaam met een heel aantal Originals weer omgedraaid. Zitten we op Netflix te wachten, in plaats van op de tv-zenders.

Maar áls er een Hele Serie tegelijk op Netflix wordt gedropt zijn er altijd mensen die alles naast zich neer gooien en zo snel mogelijk de hele serie consumeren. Dat valt technisch onder het bingen (ook zo'n woord dat we inmiddels maar gewoon als normaal geaccepteerd hebben) maar op dag één zo snel mogelijk alles kijken is nog een graadje erger: binge-racing.

First!!!!1

Als je denkt dat het om een paar gekken gaat kom je bedrogen uit. Volgens de cijfers van Netflix zelf is het aantal mensen dat binnen 24 uur na het uitkomen van een serie alle afleveringen hebben gezien is gestegen van 200.000 in 2013 tot meer dan vijf miljoen in 2017.This post first appeared on DutchCowboys - Marketing, Social Media, Gadgets &, please read the originial post: here

Share the post

Netflix binge-racen: ben jij ook onderdeel van de nieuwe trend?

×

Subscribe to Dutchcowboys - Marketing, Social Media, Gadgets &

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×