Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Adobe Photoshop Lightroom CC, een op de cloud-gebaseerde fotografiedienst

Adobe Photoshop Lightroom CC, Een Op De Cloud-gebaseerde Fotografiedienst

Adobe heeft een volledig nieuwe Adobe Photoshop Lightroom CC, cloud-gebaseerde fotografiedienst aangekondigd. Lightroom werd ruim 10 jaar geleden geïntroduceerd en is uitgegroeid tot een van de belangrijkste desktopapplicaties op het gebied van fotobewerking en -beheer.

Lightroom speelt met deze nieuwe release in op de hedendaagse, mobiele maatschappij waar de camera’s in de smartphones ook nog eens vele malen beter zijn geworden. De nieuwe Lightroom CC is gemaakt voor professionals en fotografiefanaten en biedt een toegankelijkere, cloud-gebaseerde fotografiedienst voor het bewerken, beheren, opslaan en delen van foto’s Vanaf Iedere Locatie.

Lightroom CC

Lightroom CC is voorzien van een meer gestroomlijnde user interface en voorziet in bewerking in volle resolutie op mobiel, desktop en het web. Een van de handigste nieuwe functies in Lightroom CC is toch wel de mogelijkheid om bewerkingen te doen op het ene device en de gemaakte wijzigingen vanaf iedere locatie synchroniseren, zodat op een ander device weer verder kan gaan.

Lightroom CC maakt verder ook het beheren van fotocollecties eenvoudiger met features zoals zoekwoorden die automatisch toegepast worden, zonder dat je tags aan hoeft te maken.This post first appeared on DutchCowboys - Marketing, Social Media, Gadgets &, please read the originial post: here

Share the post

Adobe Photoshop Lightroom CC, een op de cloud-gebaseerde fotografiedienst

×

Subscribe to Dutchcowboys - Marketing, Social Media, Gadgets &

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×