Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

De DC Daily van 19 oktober 2017

In de DC Daily vind je Nieuwe, opvallende, interessante en niet te missen weetjes van de dag! Plus alle dingen die wij gewoon kwijt willen. Dit zijn ze van vandaag, donderdag 19 oktober 2017.

De nieuwe Europese e-Privacy wet

Zojuist stemde de LIBE-Commissie in Het Europees Parlement over de e-Privacy Verordening, een Europese wet die de vertrouwelijkheid Van Elektronische Communicatie zoals e-mails en Whatsapp beschermt.

Sophie in ‘t Veld, D66-Europarlementariër, is blij met deze nieuwe wet: "Hiermee moderniseren we een richtlijn die ooit is opgesteld toen iedereen nog met een vaste lijn belde. Herziening van de wet was dus heel hard nodig om onze online privacy beter te beschermen. En bedrijven die draaien op het schenden van de privacy van hun gebruikers, zullen zich echt moeten aanpassen. Het Europees Parlement laat vandaag zien pal te staan voor de rechten van gebruikers.”

De nieuwe wet breidt de vertrouwelijkheid van elektronische communicatie uit naar diensten als WhatsApp en Facebook Messenger. De instellingen van internetbrowsers en apps komen standaard op ‘privacy vriendelijk’ te staan. "De gebruiker stemt voortaan heel bewust in met het gebruik van gegevens. Hij of zij kan deze instellingen op ieder moment wijzigen. Gegevens mogen dus alleen worden gebruikt voor het doel waar je toestemming voor hebt gegeven. Jij bepaalt!"This post first appeared on DutchCowboys - Marketing, Social Media, Gadgets &, please read the originial post: here

Share the post

De DC Daily van 19 oktober 2017

×

Subscribe to Dutchcowboys - Marketing, Social Media, Gadgets &

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×