Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Lanceert Apple de iPhone 8, de iPhone X of beide?

Tags: iphone
Lanceert Apple De IPhone 8, De IPhone X Of Beide?

De Iphone bestaat dit jaar 10 jaar! Een mijlpaal voor Apple. Eentje die het misschien toch niet onopgemerkt voorbij wil laten gaan. De geruchten zijn er al een tijdje, en nu we dichterbij de lanceerdatum van 12 september komen, krijgen we steeds meer duidelijk.

Misschien lanceert Apple wel de iPhone X, in plaats van de verwachtte iPhone 8. De X staat daarbij dan uiteraard voor het Romeinse cijfer 10. Of misschien worden ze beide wel aangekondigd. Dat laatste is iets dat iCulture inmiddels weet te melden uit vertrouwde bron.

Het nieuwe topmodel, die we allemaal kennen als de iPhone 8, zal de iPhone X worden. De update van iPhone 7, waarvan we dachten dat dit de iPhone 7S en iPhone 7S Plus gaan worden, zal beschikbaar komen als iPhone 8 en 8 iPhone Plus.

22 september

Daarnaast weten ze te melden dat Nederland ook dit jaar weer bij de eerste landen zit waar het toestel beschikbaar zal komen. Vanaf 15 september is het mogelijk om een van de nieuwe iPhone's te pre-orderen, de levering zal van start gaan op 22 september.

iPhone Edition

Ook nog een mogelijkheid, als we 9to5Mac moeten geloven. Die site weer te melden dat er naast de iPhone 8 en iPhone 8 Plus er ook een iPhone Edition zal verschijnen. Klink wat beter dan de iPhone X. Maar volgende week dinsdag, 12 september, weten we eindelijk meer.This post first appeared on DutchCowboys - Marketing, Social Media, Gadgets &, please read the originial post: here

Share the post

Lanceert Apple de iPhone 8, de iPhone X of beide?

×

Subscribe to Dutchcowboys - Marketing, Social Media, Gadgets &

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×