Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

DJI's Mavic Pro Platinum update: stiller en langer in de lucht

DJI's Mavic Pro Platinum Update: Stiller En Langer In De Lucht

DJI is ook aanwezig op de IFA en daar kondigden ze aan dat succesnummer Mavic Pro een update gaat krijgen. Die versie heet de Mavic Pro Platinum en die gaat niet alleen langer in de lucht kunnen blijven met 30 minuten vliegtijd, de drone wordt ook nog eens 60 procent stiller dan de oude versie.

De Platinum is nu te bestellen en komt deze maand nog uit voor 1100 dollar. Dat is niet veel duurder dan de 'normale' versie en we gaan er van uit dat de oude Mavic Pro dan ook uit de handel gaat als de voorraad op is.

Heller met die propeller

Een gedeelte van de winst die qua geluidsniveau is geboekt komt door nieuwe propellers die op de Platinum zitten. Die kunnen ook op de oude versie gebruikt worden trouwens, maar dan heb je toch niet het hele effect. DJI zegt dat er ook betere snelheidscontrollers in de nieuwe drone zitten die bijdragen aan het gedempte geluid.

Er waren nog een aantal andere kleine nieuwtjes over DJI-drones, voornamelijk dat de Phantom 4 een 'obsidian'-model krijgt dat - je raadt het al - zwart is en ook deze maand er aan komt voor 1500 dollar.

De Spark, het kleine broertje, krijgt 'alleen' maar een software-update die de 'sphere'-shooting mode toevoegt, zodat je een fisheye-effect panorama kunt maken. Niet spannend, maar wel gratis, net zoals de andere video-updates. Wanneer die firmware update voor de Spark komt werd niet gezegd.

[Afbeeldingen © DJI]This post first appeared on DutchCowboys - Marketing, Social Media, Gadgets &, please read the originial post: here

Share the post

DJI's Mavic Pro Platinum update: stiller en langer in de lucht

×

Subscribe to Dutchcowboys - Marketing, Social Media, Gadgets &

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×