Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Philips Hue Entertainment: Ambilight, maar dan overal

Philips Hue Entertainment: Ambilight, Maar Dan Overal

Het woord Ambilight wordt nergens gebruikt in het persbericht van Philips over hun nieuwe Hue Entertainment, maar als je een Idee wilt hebben van hoe de software voor het LED-systeem moet gaan werken als het in December gelanceerd wordt is het dat. Het idee is dat je entertainment een extra dimensie krijgt omdat de lampen in je huis 'meedoen' met wat er op het beeld gebeurt. En welk systeem deed dat ook? Juist.

Het maakt ook niet uit, trouwens, want het idee is goed. Als mensen toch al lampen in huis hebben die kleuren of tinten kunnen aannemen op basis van externe prikkels is het een goed idee om dat te kunnen inzetten voor wie dat leuk vindt. Het hoeft niet, maar het kan.

Om Een Idee te krijgen van hoe dat ongeveer werkt: een ontwikkelaar van een indie-game op de Xbox One heeft op eigen houtje de integratie tussen game en lampen gebouwd en het effect kun je zien in het laatste deel van de onderstaande video:This post first appeared on DutchCowboys - Marketing, Social Media, Gadgets &, please read the originial post: here

Share the post

Philips Hue Entertainment: Ambilight, maar dan overal

×

Subscribe to Dutchcowboys - Marketing, Social Media, Gadgets &

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×