Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

IFA: Sony lanceert nieuwe noise canceling 1000X-koptelefoons

Als het gaat om koptelefoons die aan Noise-canceling doen zijn er maar twee die tot nu toe iedereen wild enthousiast hebben gekregen: de Bose QuietComfort-reeks en de Sony 1000X-reeks. In die laatste komen er nieuwe modellen aan, zo vertelde Sony op de IFA.

Over-ear: de WH-1000XM2

Als topmodel is er de WH-1000XM2, het vervolg op de al heel goede MDR-1000X koptelefoon die Sony al maakte. Dit 'Mark 2'-model biedt nog meer functionaliteit. Naast een verbeterde ruisonderdrukkingstechnologie is er een 'Ambient Sound'-functie en kun je de mate en wijze van Noise Cancelling aanpassen aan je persoonlijke smaak.

Een andere toffe toevoeging voor reizigers is wat Sony 'Atmospheric Pressure Optimising' noemt, waarbij de koptelefoon bijvoorbeeld in een vliegtuig de luchtdruk kan meten en de noise cancelling daar op aanpast. De batterijduur is verbeterd: je kunt nu 30 uur draadloos luisteren op een volle batterij en met slechts 10 minuten opladen kun je dik een uur verder met muziek luisteren.

Daarnaast is de 'Quick Attention'-optie echt heel handig: door je hand over een oorschelp te leggen wordt alle noise cancelling even uitgezet, zodat je bijvoorbeeld een aankondiging in een vliegtuig of iets wat iemand tegen je wil zeggen kunt horen zonder je koptelefoon als een wilde te moeten afrukken.

Voor alles wat je krijgt is de koptelefoon prima geprijsd: 380 euro is niet weinig, maar dat betaal je voor de concurrent ook ongeveer en met deze nieuwe functies is het toch weer net een stapje verder wat Sony laat zien.This post first appeared on DutchCowboys - Marketing, Social Media, Gadgets &, please read the originial post: here

Share the post

IFA: Sony lanceert nieuwe noise canceling 1000X-koptelefoons

×

Subscribe to Dutchcowboys - Marketing, Social Media, Gadgets &

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×