Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

De 77-inch Bravia A1 OLED 4K HDR-TV​ van Sony komt ook beschikbaar in de Benelux

Sony brengt vanaf eind september de 77-inch Bravia Oled A1 4K HDR TV naar de Benelux. Dit veel geprezen model is reeds beschikbaar in een 55- en 65-inch model. Daar komt nu dus de 77-inch OLED TV bij.

De Bravia A1-serie biedt de beeldkwaliteit van OLED versterkt door de 4K HDR Processor X1 Extreme en ultieme geluidskwaliteit dankzij een Acoustic Surface-geluidssysteem. De meer dan 8 miljoen pixels zorgen voor een visuele ervaring met indrukwekkende zwarttinten, levendige kleuren, een dynamisch contrast, scherpe beelden en een brede zichthoek.

De 4K HDR Processor X1 Extreme benut het maximale van OLED om een prachtig 4K HDR-beeld af te leveren.

Acoustic Surface-geluidstechnologie

De innovaties van Bravia OLED gaan verder dan beeldprestaties. De A1-serie is de eerste TV die geluid uitzendt vanuit Het Scherm Zelf. Sony heeft deze nieuwe geluidstechnologie, Acoustic Surface, zelf ontwikkeld. Dankzij het ontwerp resoneert het hele scherm met geluid dat rechtstreeks uit het scherm zelf afkomstig is. Zo ontstaat de perfecte synchronisatie van beeld en geluid, zelfs aan de zijkanten.

Design

Het design van de A1 is zo ontworpen dat de voet en luidsprekers niet zichtbaar zijn. Het vooraanzicht van de TV vormt daardoor een fraai geheel. In de voet is een krachtige subwoofer en kabelmanagementsysteem verwerkt dat kan worden opgevouwen voor wandmontage.

De 'voet'


This post first appeared on DutchCowboys - Marketing, Social Media, Gadgets &, please read the originial post: here

Share the post

De 77-inch Bravia A1 OLED 4K HDR-TV​ van Sony komt ook beschikbaar in de Benelux

×

Subscribe to Dutchcowboys - Marketing, Social Media, Gadgets &

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×