Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Een paar manieren om je verhuizing iets draaglijker te maken

Een Nieuw Huis. Helemaal blij. En dan moet je echt gaan verhuizen. Dingen opknappen die je in alle euforie even vergeten was. Leuke dingen verzinnen terwijl je in de stress en de dozen zit. We willen best helpen, want Een Nieuw Huis is een heugelijk feit, maar een verhuizing, dat gun je niemand.

1. Waar is die doos nou?

Het lijkt simpel, maar niemand, níemand begint ooit op tijd met inpakken. Je wil je oude huis niet al weken van tevoren omtoveren in Boxes'R'Us, maar het moet. Echte pro's beginnen maanden van te voren (als je die tijd hebt) al met uitdunnen, maar die luxe heb je niet altijd. Het is belangrijk om alles in dozen te doen, want dat maakt het slepen makkelijker. Behalve de grote dingen natuurlijk, daar is het vooral belangrijk om te meten hoe je dat boven gaat krijgen.

Niet te veel in één doos, goed er op zetten en als het even kan per kamer in beginnen te pakken zodat het bij elkaar blijft. Tip: koop op verschillende plekken verhuisdozen zodat je aan de doos zelf kunt zien uit welke kamer iets komt of waar het heen moet. Nummeren mag ook, maar je weet zelf hoe dat eindigt. In chaos.

En niet vergeten: dit is hét moment om dingen weg te gooien. Als er wat onenigheid is over wat bewaard moet blijven is er niks beter dan verhuisstress om er van af te komen.

"In die ene doos. Die bruine. Nee die ANDERE bruine. Zucht." Foto: Kurhan / Fotolia


This post first appeared on DutchCowboys - Marketing, Social Media, Gadgets &, please read the originial post: here

Share the post

Een paar manieren om je verhuizing iets draaglijker te maken

×

Subscribe to Dutchcowboys - Marketing, Social Media, Gadgets &

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×