Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Kaspersky lanceert gratis antivirus, maar nog niet in Nederland

Kaspersky Lab, de Russische antivirus-maker, heeft haar gratis Software gelanceerd. In eerste instantie in Rusland en de Nordics, gevolgd door de VS, het midden-Oosten en Afrika, India, Brazilië en dan, bijna helemaal op het laatst, komt de rest van Europa aan de beurt. Dat zal pas in de eerste week van oktober zijn.

De belangrijke vraag is natuurlijk: moeten we het erg vinden dat we het pas laat krijgen? Er gaan verhalen en geruchten rond die Kaspersky als trekpop van de Russische overheid neerzetten en als die waar blijken te zijn is het laatste dat je wilt software gaan installeren die toegang krijgt tot elk bestand op je computer.

Eugene Kaspersky heeft al aangeboden de broncode van de antivirus software te laten zien om zo te bewijzen dat er geen sprake is van samenwerking met de FSB of andere Russische organisaties, hoewel dat de VS Niet heeft tegengehouden om de software op de zwarte lijst te zetten voor regerings-doeleinden. Eerlijk is eerlijk: dat wil in het huidige politieke klimaat van de VS ook niet heel veel zeggen.This post first appeared on DutchCowboys - Marketing, Social Media, Gadgets &, please read the originial post: here

Share the post

Kaspersky lanceert gratis antivirus, maar nog niet in Nederland

×

Subscribe to Dutchcowboys - Marketing, Social Media, Gadgets &

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×