Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Qualcomm onthult vingerafdrukscanner die onder een scherm werkt

Qualcomm, die je vermoedelijk alleen maar kent van de verschillende patentdisputen die het bedrijf uitvecht met - vooral - Apple, heeft op het Mobile World Congress Shanghai een vingerafdrukscanner gepresenteerd die in schermen of metaal Kan Worden gebruikt.

Dat is precies wat de smartphone-makers van vandaag nodig hebben, want de opmars van de schermen die van hoek naar hoek (en eromheen) van een smartphone gaan is niet meer te stuiten. Volgens Qualcomm werkt de scanner met glas tot maximaal 0,8 millimeter dikte en onder aluminium werkt het apparaat op 0,65 millimeter diepte. In eerdere versies ging dat maar door materiaal tot 0,4 millimeter.

Onderwater

Beter nog: de scanner zou volgens Qualcomm ook onderwater functioneren. Daarnaast is het mogelijk om hartslag- en bloedstroom-gegevens af te kunnen lezen, zodat de detectie nog secuurder kan worden gedaan dan met een 'gewone' scanner.

Het bedrijf is daarmee het eerste die zo'n scanner vrijelijk verkoopt. Vanaf eind dit jaar kunnen geïnteresseerde smartphone- en tabletmakers zich melden voor een levering. Dat betekent dat we ze op zijn vroegst begin volgend jaar gaan zien.This post first appeared on DutchCowboys - Marketing, Social Media, Gadgets &, please read the originial post: here

Share the post

Qualcomm onthult vingerafdrukscanner die onder een scherm werkt

×

Subscribe to Dutchcowboys - Marketing, Social Media, Gadgets &

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×