Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Met Unlimited Data van Tele2 ook onbeperkt series bingen

Tele2 lanceerde onlangs het nieuwe Unlimited Data abonnement. De naam zegt het al, onbeperkt data! En dat in combinatie met schandalig snel 4G én 97% landelijke 4G-dekking kun je overal Netflix series kijken. Niet Omdat Het moet maar omdat het kan. En daarom hebben we 5 series uitgekozen die je deze maand kan gaan kijken!

1. The Ranch

Was je fan van That 70's Show? Dan moet je zeker ook deze serie gaan volgen. Steven Hyde en Michael Kelso, ofwel Danny Masterson en Ashton Kutcher spelen hierin de hoofdrol. De eerste 2 seizoenen zijn direct beschikbaar. Sinds 16 juni staat ook het derde seizoen van The Ranch op Netflix.

Colt (Ashton Kutcher) een geflopte American footballspeler die terugkeert naar huis om het boerenbedrijf van zijn familie te leiden, samen met zijn oudere broer Jameson "Rooster" (Danny Masterson) en zijn vader Beau (Sam Elliott), die hij vijftien jaar lang niet gezien heeft.This post first appeared on DutchCowboys - Marketing, Social Media, Gadgets &, please read the originial post: here

Share the post

Met Unlimited Data van Tele2 ook onbeperkt series bingen

×

Subscribe to Dutchcowboys - Marketing, Social Media, Gadgets &

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×