Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Playstation heeft vooral veel games op E3 2017, overtuigt niet helemaal

Sony's persconferentie op de E3 gamebeurs valt traditioneel midden in de nacht voor ons, dus het is voor de mensen die Niet opblijven altijd een soort van kerstmis de dag erna: je wordt wakker en opeens zijn er een berg games aangekondigd. Dit jaar was de kerstman blijkbaar druk, want hoewel Sony ook veel games Heeft Laten Zien, zat er maar heel weinig bij dat niet al bekend was.

Exclusief

Laten we beginnen met de exclusieve games, dingen die je alleen kunt spelen als je een PS4 hebt. Voorop staat dan God of War, die we al kenden en waarvan de gameplay trailer laat zien dat Kratos het nog steeds kan. De game ziet er even gruwelijk uit als de voorgangers en zo te zien mag je ook met zoonlief apart spelen. Komt begin 2018 uit.

Ook de spin-off Uncharted: The Lost Legacy ziet er goed uit, ondanks het gebrek aan Nathan Drake. Het avontuur lijkt groter te zijn dan we in eerste instantie dachten, dus dat zou nog wel eens leuk kunnen worden als 'ie uitkomt op 23 augustus.

Een van de games waar Sony het meeste van heeft laten zien is Marvel's Spider-man. Gemaakt door de makers van Ratchet & Clank ziet het er in elk geval fantastisch uit en het vele webslingeren doet denken aan de (erg leuke) PS2-versies van Spiderman. De quick-time events hadden van mij niet gehoeven, maar verder is het erg indrukwekkend. Ook voor deze moeten we wachten tot 2018.This post first appeared on DutchCowboys - Marketing, Social Media, Gadgets &, please read the originial post: here

Share the post

Playstation heeft vooral veel games op E3 2017, overtuigt niet helemaal

×

Subscribe to Dutchcowboys - Marketing, Social Media, Gadgets &

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×