Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Nootropics zijn niet meer alleen van Silicon Valley

Nootropics en cognitieve enhancers waren vorig jaar al niet Meer weg te slaan uit Silicon Valley. Een aantal media outlets in de VS noemen het zelfs dé drijfveer achter Silicon Valley. Maar het is al lang niet meer iets dat we alleen in de VS terugvinden. Ook in Europa begint het langzaamaan door te dringen. En dus ook in Nederland.

Een van de aanbieders die we hier in Nederland hebben is Queal, dat staat voor Quick Meal. Daar verkopen ze de optimale voeding die je tijd bespaart: een snelle maaltijd (shake of reep) met alle benodigde voedingsstoffen, vitaminen en mineralen. 1 maaltijdshake bevat 1/3 van de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid (ADH), een reep staat voor 1/5 van de ADH.

Create More

Onder het motto 'Create More' helpen ze klanten om het maximale uit hun dag te kunnen halen. Men hoeft minder tijd te besteden aan (en na te denken over) voeding, en hoeft zich tegelijkertijd niet druk te maken over wat je binnenkrijgt. Meer vrijheid en dus meer tijd om te doen waarvoor je een passie hebt.

Na het ontwikkelen van de shakes en repen hebben ze nu een volgende stap gezet in de weg naar Total Life Optimisation. De focus boost: hiermee bevinden ze zich niet alleen meer binnen de markt van optimale voeding, maar ook die van het verbeteren van cognitie en focus.

Boost: Calm Focus


This post first appeared on DutchCowboys - Marketing, Social Media, Gadgets &, please read the originial post: here

Share the post

Nootropics zijn niet meer alleen van Silicon Valley

×

Subscribe to Dutchcowboys - Marketing, Social Media, Gadgets &

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×