Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

De Cora Ball beschermt de oceaan tegen stofdeeltjes uit jouw was

Zonder dat je het doorhebt, ben je de oceaan aan het vervuilen. En dan heb ik het niet over jouw bijdrage aan de gigantische hoeveelheid plastic flesjes - waar een oplossing voor is - die in de oceaan belandt, maar over de vervuiling die je veroorzaakt als je de was doet. Want de was doe je wel toch? Alles wat je in de wasmachine stopt, verliest hele kleine deeltjes. Er komen dus stukjes katoen en polyester in Het Afvoerwater Terecht, en dat afvoerwater komt uiteindelijk ergens in een oceaan weer uit. Je begrijpt: dat is niet goed voor de kwaliteit van het water, want vissen die dat eten liggen straks weer bij jou op je bord. En zo is de cirkel danwel rond, maar niet op de manier zoals je dat wilt. Maar er is een oplossing.

De Cora Ball

Het balletje is afgeleid - en dankt hieraan ook zijn naam - van koraal, omdat het in feite op dezelfde manier werkt. Je stopt 'm in de wasmachine met alles wat je gewassen wilt hebben, en tijdens dit proces zal de Cora Ball al die kleine stofdeeltjes verzamelen. Wanneer de was klaar is, haal je de bal eruit en maak je 'm schoon. Dit afval verwijder je net als ander huisafval, en zo komen deze deeltjes dus in ieder geval niet in het afvoerwater terecht. Bijkomend voordeel: de Cora Ball vangt ook haren op die rondzwerven en iedereen met lang haar weet dat dat heel handig is.

Het is een idee van Rozalia Project, opgericht door Rachael Miller. Zij zet zich in voor een schonere oceaan. Miller bedacht ook de Cora Ball en via Kickstarter zocht zij investeerders in haar project. Met succes, want het beoogde doel is allang behaald.This post first appeared on DutchCowboys - Marketing, Social Media, Gadgets &, please read the originial post: here

Share the post

De Cora Ball beschermt de oceaan tegen stofdeeltjes uit jouw was

×

Subscribe to Dutchcowboys - Marketing, Social Media, Gadgets &

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×