Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Deze tool van Everypixel voorspelt hoe 'awesome' jouw foto is

Op Basis Van kunstmatige intelligentie kan nu beoordeeld worden hoe goed de foto is die jij hebt genomen. En dan gaat het niet om hoe knap jij eruit ziet op een selfie, maar puur om de technische kwaliteit van de foto.

Je kunt het laten beoordelen door Everypixel Aesthetic door heel eenvoudig een foto te slepen. Binnen een paar seconden krijg je dan een oordeel en dat is best wel verrassend.

Hoe werkt het?

Deze tool is gemaakt door de startup Everypixel, een bedrijf dat van plan is de wereld van de stockfotografie wakker te schudden. Dat doen ze door een zoekmachine te bouwen die jou de beste stockfoto laat zien, ongeacht of die nu gemaakt is door jouw buurman die hobbyfotograaf is, of door grote spelers als Getty Images, Shutterstock of Fotolia.

Everypixel Aesthetic is een neutrale tool die puur werkt op Basis Van Een algoritme. Allereerst wordt herkend wat er precies op de foto te zien is, en daarvan krijg je een automatisch gegenereerde tag-lijst. Klik je op een van die tags, dan krijg je dus een overzicht van stockfoto's, waar toch verrassend vaak de grote namen weer opduiken. Wellicht omdat jouw en mijn buurman deze tool nog niet kennen.

De Aesthetics-tool draait nu nog in bèta, waar dus voor gebruikers het percentage 'awesomeness' wordt berekend. De reden dat ze dat dus gratis voor jou willen uitrekenen, is dat ze daardoor hun eigen tool beter kunnen maken. Win-win. Dat wordt gedaan op basis van een aantal factoren:

  • kleur
  • contrast
  • scherpte
  • onderwerp


This post first appeared on DutchCowboys - Marketing, Social Media, Gadgets &, please read the originial post: here

Share the post

Deze tool van Everypixel voorspelt hoe 'awesome' jouw foto is

×

Subscribe to Dutchcowboys - Marketing, Social Media, Gadgets &

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×