Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Waarom zijn Android Play Store gebruikers toch zo'n krenten?

Pek en veren al in de aanslag na het lezen van zo'n titel? "Hoe durft 'ie!" Alsof mensen met een Android telefoon die gebruik maken van de Google Play Store om hun apps te kopen geen euro willen uitgeven aan hun apps. Hey, don't shoot the messenger, onderzoek van analytics-bedrijf App Annie heeft namelijk precies dat aangetoond.

Double the money

Wat blijkt? Apple heeft het afgelopen jaar bijna twee keer zoveel geld verdiend aan de App Store dan Google heeft aan de Play Store. De score is 34 Miljard dollar op 29 miljard apps tegenover 17 miljard op 63 miljard downloads in 2016, respectievelijk. Dat zijn forse verschillen, die alleen te verklaren zijn door het feit dat Android-gebruikers niet graag de virtuele portemonnee trekken.

Als dat gedrag ooit gaat veranderen is het feest voor Google, want het aantal app-downloads via Android blijft maar stijgen en zal over een jaar of vijf tegen de 200 miljard downloads zitten. Als je ziet hoeveel we wereldwijd aan apps zullen gaan uitgeven als de huidige trends zich doorzetten dan is dat (zeker in Europa) een verdubbeling binnen vijf jaar.This post first appeared on DutchCowboys - Marketing, Social Media, Gadgets &, please read the originial post: here

Share the post

Waarom zijn Android Play Store gebruikers toch zo'n krenten?

×

Subscribe to Dutchcowboys - Marketing, Social Media, Gadgets &

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×