Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Samsung gaat achter Apple's markt aan met de Galaxy Tab S3

Pas op, Apple: Samsung komt een stuk van de tablet-markt afsnoepen. Hoewel de verkopen van tablets nog steeds dalende zijn worden ze nog steeds goed verkocht en zeker in de zakelijke markt valt er nog winst te behalen. Voor dat doel heeft Apple de Ipad Pro uitgebracht: voor 690 euro kun je een 9,7 inch versie kopen en die maat wordt nog steeds redelijk verkocht, vaak met een pen erbij voor 100 euro extra.

Samsung gaat echter in de aanval: de op Mobile World Congress aangekondigde Galaxy Tab S3 kun je voor een tientje minder hebben, met precies dezelfde specificaties (32GB Wifi) maar dan wel mét pen erbij. Niet alleen dat, de S3 heeft ook gewoon een SD-kaart slot voor extra geheugen, dus in plaats van nog eens 100 euro extra voor de 218GB-versie kun je gewoon een SD-kaartje kopen voor een paar tientjes en is de S3 dus ook op een later tijdstip (lees: als SD-kaarten nog goedkoper worden) makkelijk te upgraden.

Er komt iets aan...

Op het eerste gezicht lijkt het dus een betere deal, maar dan moet je wel rekening houden met het feit dat Apple op het punt staat om nieuwe iPads te gaan uitbrengen, dus dan is de kans dat de Galaxy Tab S3 technisch gezien achterblijft (de specs zijn immers hetzelfde als de iPad Pro van vorig jaar) of dat Apple voor dezelfde iPad Pro minder geld gaat vragen.

Samsung heeft in elk geval het eerste schot gelost, nu is het afwachten wat Apple gaat doen in respons.

[Afbeeldingen © Samsung]This post first appeared on DutchCowboys - Marketing, Social Media, Gadgets &, please read the originial post: here

Share the post

Samsung gaat achter Apple's markt aan met de Galaxy Tab S3

×

Subscribe to Dutchcowboys - Marketing, Social Media, Gadgets &

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×