Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

MINI Countryman, groot, groter, grootst en made in Holland

Een MINI is misschien wel een van de meest uitgesproken automerken. Rijders Van Een MINI zijn verknocht aan hun auto. In spreektaal heb je het over 'mijn MINI' en niet over onze auto. Een MINI is van jou ook al mag best de hele familie er mee rijden. Vanaf de geboorte van de MINI in 1959 tot aan de dag vandaag is hij ondanks al die aanpassingen in het bijna 60-jarig bestaan nog steeds duidelijk te herkennen. Dat laatste wordt wel steeds lastiger nu MINI zijn modellen groter en groter aan het maken is en niet zo’n beetje ook. En dat geldt helemaal voor de nieuwe MINI Countryman, de grootste MINI ooit in de geschiedenis van het merk.

De nieuwe Clubman was al ruim aan de maat maar deze nieuwe Countryman is dat helemaal. Twintig centimeter langer dan z’n voorganger en dat zie je en merk je ook in de auto. De Countryman is letterlijk een joekel van een MINI, de SUV want zo staat hij nu wel gepositioneerd heeft alle kenmerken van een MINI en rijdt als een MINI want wat is gebleven is natuurlijk de DNA van het merk.

Wie goed kijkt ziet dat de nieuwe Countryman op vrijwel alle details is aangepast. Door zijn lengte is de bagageruimte met 100 liter toegenomen tot 450 liter. Met een neergeklapte achterbank krijg je er zelfs nu 220 liter extra bij. Het maakt de MINI hierdoor voor een gezin met kinderen direct een stuk aantrekkelijker omdat de laadruimte in de vorige versie nogal beperkt was.

De nieuwe MINI Countryman, zoveel groter dan het origineel maar ontegenzeggelijk nog steeds een MINI


This post first appeared on DutchCowboys - Marketing, Social Media, Gadgets &, please read the originial post: here

Share the post

MINI Countryman, groot, groter, grootst en made in Holland

×

Subscribe to Dutchcowboys - Marketing, Social Media, Gadgets &

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×