Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Wie is de Mol hints: 'Verblinden'

Wat was het weer genieten deze Wie is de Mol aflevering. Van prachtige landschappen op flinke hoogtes tot aan bizarre lava taferelen (ik overweeg serieus om mijn volgende vakantie naar Oregon te boeken...). Zoals je weet ging er vorige week niemand naar huis. Zeker weten dus, dat deze aflevering iemand Wie is de Mol zal verlaten. In deze aflevering zaten behoorlijk wat hints verstopt! Ik heb er een aantal voor je op een rij gezet.

Meest hysterische Wie is de Mol opdracht ooit

Wat mij betreft kan de eerste Opdracht van deze aflevering de boeken in als: 'Meest hysterische Wie is de Mol opdracht ooit'. Alles in deze opdracht draaide om 'etherdiscipline' en daar hadden de kandidaten behoorlijk wat moeite mee. Wat een chaos! Ellie Lust had hier overigens zeker weten raad mee geweten. En volgens mij zou ze er een moord voor plegen om mee te kunnen doen aan deze opdracht.

De kandidaten moesten in totaal 25 vragen beantwoorden via een ingewikkeld portofoon systeem. Daarbij kwamen er vragen aan bod over onder andere het liefdesleven van Diederik, de lievelingsmuziek van Imanuelle tot aan het lievelingseten van Jochem (lees: een pitabroodje met shoarma en knoflooksaus..seriously?).

Hierbij wat opvallende (Mol-)acties:
  • Diederik houdt de portofoonlijn verdacht lang bezet met een lang verhaal over hoe de opdracht aangepakt moet worden.
  • Jochem die zijn lievelingseten: een pitaboordje met shoarma en knoflooksaus, toch uiteindelijk inruilt voor spareribs.
  • Thomas (de Mol) die emotioneel wordt van klassieke muziek. In de vorige aflevering werd für Elise tot drie keer toe afgespeeld.
  • Diederik heeft tijdens deze opdracht nul vragen kunnen beantwoorden.


This post first appeared on DutchCowboys - Marketing, Social Media, Gadgets &, please read the originial post: here

Share the post

Wie is de Mol hints: 'Verblinden'

×

Subscribe to Dutchcowboys - Marketing, Social Media, Gadgets &

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×