Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Pit People: hilarische chaos

The Behemoth maakt geen slechte games. Absurd Zijn ze zeker, en niet voor iedereen weggelegd, maar kwalitatief klagen we nooit. Toch fronsten we even onze wenkbrauwen toen de makers ineens met een Early Access titel kwamen. Wat is dat toch met Pit People?

De reden blijft enigszins onduidelijk. Naar eigen zeggen voelde het vreemd voor The Behemoth om Pit People in zijn huidige staat níet uit te brengen. De kern van de gameplay is klaar, zeggen de makers, er hoeft alleen meer content bij. Voor ons reden genoeg om even te wachten… toch?

Of niet? Early Access games zijn vaak verre van klaar, Maar Met Pit People lijkt tot nu toe weinig mis. Geen bugs, geen crashes, weinig problemen met de balans. Beter nog, de game is net zo idioot melig als zijn voorgangers en – inderdaad – de basis staat als een huis. Opvallend aangezien The Behemoth een compleet ander genre besloot uit te proberen.

Een RPG Strategy game, om precies te zijn. Je beweegt maximaal zes karakters als schaakstukken over een raster-achtig bord. Een beetje als Fire Emblem, alleen dan veel chaotischer. Je kan namelijk niet bevelen, enkel suggereren, want de personages bepalen zelf wie ze aanvallen. Vreemd, maar met een klein beetje improvisatie werkt het.

Het past in het, nogmaals, chaotische plaatje van Pit People. Kijk maar naar waar je allemaal tegen vecht: ruftende paddestoelen, feeën met handgranaten, eenhoorns die mortiergranaten afschieten, helende sorbetijsjes, het kan niet gekker in deze game. Ook leuk, je kan ze allemaal vangen. Sta je tegenover een unit die je het leven zuur maakt? Grijp hem en rekruteer hem!This post first appeared on DutchCowboys - Marketing, Social Media, Gadgets &, please read the originial post: here

Share the post

Pit People: hilarische chaos

×

Subscribe to Dutchcowboys - Marketing, Social Media, Gadgets &

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×