Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Oral-B GENIUS: een slim cadeau onder de kerstboom

Uit onderzoek is gebleken dat we massaal liegen over kerstcadeaus. Maar liefst 80 procent is niet helemaal eerlijk over het gekregen cadeau en wil niet dat de gever weet dat hij of zij er niet blij mee is. Leugentjes om bestwil dus. Uit onderzoek blijkt ook dat de meeste mensen gemiddeld 14 uur besteden aan het zoeken naar en kopen van kerstcadeaus. Maar zeg nou zelf: het is ook helemaal niet zo eenvoudig om leuke, originele en praktische cadeaus te vinden voor jouw dierbaren. Daarom zou dit zomaar het ideale kerstcadeau kunnen zijn voor iemand die jij wilt verrassen, want hiermee kun je fashionista's, tech-junkie's, globetrotters en health-goeroe's blij maken. En zelfs je veeleisende moeder. Een cadeau waarmee je iemand 365 dagen kunt laten stralen!

Oral-B GENIUS: de slimste tandenborstel van dit moment

Goede mondverzorging is belangrijk, want daar ligt de basis van een algehele goede gezondheid. Bij het ultieme kerstcadeau denk je wellicht niet meteen aan een elektrische tandenborstel, maar dit is een geschikter geschenk dan je in eerste instantie denkt. Oral-B GENIUS is de slimste Tandenborstel Van Dit moment.

Dat komt doordat de makers een aantal hele slimme dingen in deze elektrische tandenborstel hebben gecombineerd. Zo zit er er een poetsdruksensor in die aangeeft of je te hard drukt op je tanden en zit er de zogenaamde positiedetectietechnologie in, die gedeeltes van de mond voelt en herkent via sensoren in de tandenborstel.

Het slimme zit 'm vooral in de koppeling die je kunt maken met je smartphone. Zet je smartphone in een speciale houder voor de badkamerspiegel en open de Oral-B app want dan wordt het pas echt leuk. Hiermee kun je bijhouden welke zones je goed poetst en welk plekje je eventueel hebt gemist. Je krijg op deze manier direct feedback over hoe je poetst met daarbij advies over de druk die je moet uitoefenen en over de poetsduur.This post first appeared on DutchCowboys - Marketing, Social Media, Gadgets &, please read the originial post: here

Share the post

Oral-B GENIUS: een slim cadeau onder de kerstboom

×

Subscribe to Dutchcowboys - Marketing, Social Media, Gadgets &

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×