Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Drie keer raden welke app het meest gedownload is op iPhones

Ja, de titel is een beetje clickbait, sorry. Maar als het goed is heb je wel echt even door je hoofd laten flitsen welke app het nu was. Heb je Pokémon Go gegokt? Instagram? Facebook? Allemaal top tieners dit jaar zoals gewoonlijk, maar de populairste gratis app op de App Store was dit jaar Snapchat. De app lijkt niet te stoppen en vooral de jongere doelgroep loopt er helemaal weg mee. Ondanks de aanval van Instagram en de waanzinnige populariteit van Pokémon Go wint Snapchat dus toch echt. De rest van de top tien bestaat behalve uit de al eerder genoemde apps uit the usual suspects zoals YouTube, Google Maps, Netflix, Spotify en Pandora.

Veel downloads vs. de beste

De volgorde maakt uiteindelijk niet zo heel veel uit zonder absolute aantallen te weten, al is het wel opvallend dat de enige die nog niet genoemd is op de tweede plek staat. Facebook's Messenger app is een onding, krijgt slechte recensies maar wordt dus wel gedownload als een malle. Het is duidelijk niet de beste app, maar daar gaan deze cijfers ook niet over.

De beste apps zijn door Apple zelf gekozen en die staan (zoals dat vaak gaat) niet in de andere lijsten. Beste iPhone app en game zijn fotobewerkings-app Prisma en Clash Royale, voor iPad zijn dat respectievelijk Day One Journal en Severed.

Dit is dus één van de bestverkochte apps. Schaam je, wereld.


This post first appeared on DutchCowboys - Marketing, Social Media, Gadgets &, please read the originial post: here

Share the post

Drie keer raden welke app het meest gedownload is op iPhones

×

Subscribe to Dutchcowboys - Marketing, Social Media, Gadgets &

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×