Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Hardware Reviews: Logitech gaming hardware najaar 2016

Een tijdje geleden schreef ik al over hoe ik kennismaakte met de nieuwe line-up van Logitech op Gamescom. Inmiddels zijn alle producten uitvoerig in gebruik genomen en kan er dus ook wat zinnigs gezegd worden over hoe het daadwerkelijk speelt. Hieronder een overzicht.

Logitech Pro Gamingmuis

De Logitech Pro is ontworpen voor, nou ja, de pro's onder ons. De muis is zeer licht en relatief klein, wat er voor zorgt dat je zonder enige moeite je hele muismat weet te gebruiken. Doordat de linker- en rechtermuisknop daadwerkelijk losse knoppen zijn klikken ze erg lekker met goede feedback, wat de muis inderdaad erg geschikt maakt voor games waar veel klikken nogal een ding is.

Het (iets) kleinere design zorgt er wel voor dat je hand niet volledig plat op de muis kan liggen, maar dat je je wijs- en middelvinger een beetje moet krommen om goed bij de knoppen te komen. Het voordeel zit hem in het sneller kunnen klikken, aangezien je vingers op de knop staan in plaats van liggen, maar bij langdurig gebruik (en met name ook het gewone gebruik buiten gaming) is die houding niet altijd even fijn. Alleen voor de pro's dus.

Prijs: €79,99.This post first appeared on DutchCowboys - Marketing, Social Media, Gadgets &, please read the originial post: here

Share the post

Hardware Reviews: Logitech gaming hardware najaar 2016

×

Subscribe to Dutchcowboys - Marketing, Social Media, Gadgets &

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×