Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Sfaturi pentru bloggerii care sunt la început de drum.

Am văzut multe sfaturi legate de blogging pentru bloggerii noi. Unele sfaturi sunt vechi și comune. Am citit diferite ghiduri și tutoriale despre cum e mai bine să ai blog-ul, dar după am realizat că nu-mi sunt de niciun folos, inutile. Asta nu pot spune și despre tine. Cel puțin eu am încercat unele „sfaturi” și chiar n-au funcționat. Pe drumul care l-am parcurs în blogosfera românească și nu doar în blogosfera românească, pot spune că am întâlnit mulți bloggeri și blog-uri. Iar pentru voi astăzi am câteva sfaturi de început.

Nu copia.

Încetează să mai copiezi blog-ul cuiva. Încearcă să creezi propriul tău conținut unic. Atunci când vei avea conținut unic, vizitatorii nu vor întârzia să apară.

Fii sincer întotdeauna.

Întotdeauna fii sincer cu vizitatorul tău, nu-i oferi informații false. Să-ți câștigi reputație bună în blogosferă e greu, dar de pierdut e foarte ușor.

Remarcabil.

Atunci când oferi informații informează-te înainte de a scrie. Nu încerca să scrii un articol cu informații puține sau lipsă.

Fii răbdator.

Trebuie să ai răbdare, succesului îi trebuie ceva timp până își face apariția.

Temă.

Trebuie să ai o temă plăcută pe blog despre care scrii.
Nu te uita la statistici prea devreme. Dacă ești nou cu blog-ul, lasă-mă să-ți spun ceva. Dacă te uiți tot timpul la statisticile cu vizite și gândești că nu primești nicio vizită, atunci cariera ta în blogging a luat sfârșit.

Conținutul blog-ului trebuie share-uit cu ușurință.

Majoritatea conținutului trebuie share-uit în rețelele de socializare, cum ar fi, Facebook, Reddit, Twitter, LinkedIn etc. pentru a primi vizitatori. Fă-i în așa fel încât conținutul blog-ului să fie share-uit cu ușurință și de către vizitatorul blog-ului.

Încurajează-ți vizitatorii.

Scrie unele articole care nu sunt complete și pune-ți vizitatorii să-l completeze, astfel încât poți obține mai multe cunoștiințe și informații.

Guest Post.

Cred că nu mai e nevoie să dau explicații aici.

Roman și nu ziar.

Nu încerca să scrii ca un ziarist, scrie mai bine un roman. Adică nu eticheta articolul cu data în care a fost scris.

Nu scrie nici prea scurt, nici prea lung.

Un articol ar trebui să conțină cel puțin 500 de cuvinte și de la 1.000 - 1.200 cuvinte maxim. Scriind prea scurt sau prea lung îți poate „răni” blog-ul cât și vizitatorii.

A renunța.

Nu renunța, nu abandona blog-ul atunci când munca devine mai grea. Greutatea este cheia spre succes.

Scrie ceea ce știi tu.

Scrie întotdeauna ceea ce știi tu, despre ce-ți face plăcere să scrii și întotdeauna fii unic.

Așteaptă-te la critici.

Pregătește-te pentru asta; dacă lumea te urăște, înseamnă că ești pe drumul cel bun.This post first appeared on Cristi Ionita, please read the originial post: here

Share the post

Sfaturi pentru bloggerii care sunt la început de drum.

×

Subscribe to Cristi Ionita

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×