Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Moș Crăciun cu barbă albă naturală vine în casa copiilor cuminți

Eu #credinmoscraciun. Și voi credeți, nu-i așa? Ei bine, dacă și voi credeți. Dacă faceți parte din categoria părinților adevărați, preocupați mereu de fericirea copiilor, am o veste bună pentru voi.

Anul acesta, în Ajun de Crăciun, puteți primi o vizită specială. Vă poate vizita Moș Crăciun cu barba albă naturală.

Sărbătorile de iarnă sunt magice, ele ne arată că oricât de multe greutăți am întâmpina, există clipe care ne umplu sufletele de bucurie. Există Crăciunul cu al său Moș haios, mare iubitor de copii cuminți.
El sosește în fiecare an, la sfârșit de decembrie, pentru a întări magia sărbătorilor de iarnă. Moș Crăciun cu barba albă vine să surprindă fericirea de pe chipul celor mici și celor mari.

Moș Crăciun străbate în fiecare an drum lung pentru a le oferi copiilor cadouri și surprize minunate. Ei îl așteaptă nerăbdători, cu poezia învățată și cu speranța că Moșul le va aduce cadoul mult dorit.

Moș Crăciun nu este o tradiție, nu este un personaj de poveste, este un bătrânel simpatic, cu barba albă ca fulgul de nea ce transformă seara de Crăciun într-una feerică.

Copiii nu știu, dar noi adulții știm. Moșul despre care copiii știu că vine cu sania trasă de reni tocmai din Laponia, poate fi un membru al familiei, un vecin sau un prieten deghizat.

În prezent, există o gamă variată de costume de Moș Crăciun în magazine. Acest lucru le dă posibilitatea oamenilor să se deghizeze în Moș Crăciun, dar oare poate crea aceeași magie ca un Moș Crăciun autentic la fel ca odinioară?

Cred că nu. Cred în acel Moș Crăciun disponibil special pentru copiii voștri, în orice zi a lunii cadourilor. Totul este posibil acum, fiindcă Moș Crăciun nu este niciodată prea ocupat să ajungă la voi.

Agenția de Casting se străduiește să găsească omul potrivit pentru fiecare rol. Un Moș Crăciun autentic, cu barba naturală, este foarte carismatic, vesel și fermecător. În plus, are lipici la copiii cuminți și nerăbdători.

Moș Crăciun va avea un zâmbet cald, pentru fiecare serbare, petrecere, copil, bunic. Moș Crăciun vă va fermeca.

Moș Crăcium cu barbă albă naturală vine în casa copiiilor cuminți pentru a le aduce cadourile mult dorite. Unde îl găsești pe Moș Crăciun autentic? Pe inchiriazamoscraciun.ro.

A trecut vara, a venit toamna. Timpul trece, zboară întinzându-și aripile peste mări și zări, dezbracă copacii de frunze, pregătindu-i pentru neaua albă și pufoasă.

Peste doar câteva luni, Moș Crăciun va sosi, iar voi, dragi părinți, trebuie să-i ajutați pe copii să-i scrie acestuia o scrisoare pentru ca acesta să știe ce-și doresc.

Nu este timp de pierdut. E timpul să reînviați spiritul Crăciunului și să vă gândiți la Moșul care se va întâlni anul acesta cu cei mici.

Nu știu ce credeți voi, dar eu cred că cea mai bună alegere pe care o puteți face este să rezervați o întâlnire cu un Moș Crăciun autentic. Bucuria copiilor va fi enormă, veți vedea.

Timpul nu stă în loc, ar fi bine să faceți deja rezervare, pentru a găsi un loc în agenda deja plină a acestuia. De restul nu vă faceți griji.

De restul se ocupă oamenii care cred în Super-Eroul copilăriei tuturor. Știu că acesta are doar o noapte pentru a livra cadourile copiilor din întreaga lume. Mai știu că este foarte ocupat, de aceea îl ajută cu tot ce pot, la început de decembrie.

Îi iau hainele la curățat, îi lustruiesc cizmele, îi aranjează barba și pletele albe, îl pregătesc pentru întâlnirea cu toți copiii cuminți.

Multă treabă are Moșul în decembrie, dar intră în casele tuturor cu drag, căci iubește foarte mult copiii. Îi place să-i vadă zâmbind fericiți. Cu toate acestea, sarcina lui nu este ușoară.

Dar are noroc, alături de ei se află credincioșii Spiriduși, ajutoarele sale. Acestea îl ajută să urce scările, îi mai și țin din când în când sacul greu, plin cu cadouri minunate.

Moș Crăciun e tare darnic și tare bun. Nu vrea să refuze pe nimeni, dar dacă nu faceți rezervare din timp, el nu vă va putea ajuta să vă surprindeți în mod plăcut copiii.

Așadar, grăbiți-vă, agenda sa se umple cu fiecare zi care trece. Nu mai zăboviți, oferiți-le copiilor șansa de a se întâlni cu un Moș Crăciun autentic. Ei merită să aibă parte de sărbători cu adevărat magice.This post first appeared on Cristi Ionita, please read the originial post: here

Share the post

Moș Crăciun cu barbă albă naturală vine în casa copiilor cuminți

×

Subscribe to Cristi Ionita

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×