Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Bilanțul Agenției de Casting

Nu, nu, n-am uitat, suntem în luna a opta. A zburat timpul, dar încă nu am ajuns la finele anului. Mai avem multe proiecte de dus la bun sfârșit. Și ne place tare mult acest lucru. Munca ne motivează, ne face să ne descoperim pe noi înșine, să devenim mai buni cu fiecare proiect.

Ne place să ne ocupăm cu mare atenție de fiecare proiect, iar atunci când mai luăm câte o pauză să ne aducem aminte ce am făcut până acum. Și am făcut multe, multe lucruri frumoase și mulți oameni fericiți. Așa le stă bine unor profesioniști și așa ne place.

Și ținând cont de toate acestea, ne-am gândit că nu ar fi rău dacă am face un bilanț. Deși suntem doar în luna a opta, considerăm că este tocmai potrivit.

Așadar, din 2017 și până în prezent am avut aproximativ 500 de proiecte (filme, reclamă, videoclipuri, evenimente). Din cele 500 de proiecte, 40% au fost pentru România, iar restul de 60% worldwide (Europa, India, Asia, America).

Daca punem un minim de 5 oameni care au apărut într-un proiect (deși au fost proiecte cu 30, 60 sau 100 de personaje), rezultă un minim de 2500 de oameni, "fericiți" câștigători ai unui contract cu noi, plătit la timp. 2500 de tipologii diferite: de la copii, la bătrâni; de la look-uri de români la nordici, indieni, americani, africani, asiatici; de la look-uri normale, la cele mai exotice, extravagante etc.

Potrivit acestor date putem spune că stăm bine la capitolul proiecte. Deși, întotdeauna este loc de mai bine. Nu vrem să ne oprim aici, vrem să facem câți mai mulți oameni fericiți. Fiindcă putem și avem și cu ce.

Avem bază de date, avem logistică, avem prospețime, experiență, dorință de evoluție. Avem de tot ce ne trebuie și, mai presus de toate, avem o echipă unită, cu câteva "defecte", e drept, dar astea merită trecute cu vederea.

Avem și proiecte, avem și clienți, avem și oameni cu dorință de afirmare. Dar asta nu e suficient. De ce? Fiindcă nu ne săturăm niciodată de proiecte noi și de oameni pregătiți de afirmare.

Și dacă am ajuns la subiectul afirmare, vă mărturisim că ne-am dori ca bilanțul afirmării să fie cât mai mare. Trebuie să recunoaștem că în România există foarte mulți oameni talentați.

Partea mai puțin bună este că talentul nu se vede. Și e păcat să zacă în stare latentă, să urle în suflet, dorindu-și să iasă să arate ce poate.

Uitați-vă la noi, atunci când ne-am dat seama de ce suntem în stare să facem, nici n-am mai stat pe gânduri. Ne-am unit forțele și așa a apărut Agenția de Casting. Și ne-am pus pe treabă, dând dovadă de respect, corectitudine, operativitate și rigoare.

Și am tot adunat și ne-am tot bucurat de proiectele care, rând pe rând, roade au dat. Și uite așa timpul a zburat și noi am ajuns în luna a opta, mai plini de forță ca niciodată și cu o dorință mai mare de a aduce oamenilor zâmbetul pe buze, ajutându-i să scoată la lumină talentul. După cum spuneam este păcat să lăsați talentul să stea ascuns printr-un cotlon îndepărtat al sufletului. Arătați-ni-l, căci nu veți regreta. Dimpotrivă, vă veți bucura când bani veți câștiga.

Și asta nu e tot. Nu doar bani veți câștiga, ci multe alte lucruri, care vă vor ajuta să vă dezvoltați personal. Veți cunoaște locuri noi, veți intra pe un platou de filmare. Veți face lucruri frumoase alături noi.

În fiecare dintre noi există un talent ascuns, să nu credeți contrariul. Fiecare individ excelează în ceva. Trebuie doar să vă dați seama în ce anume. Apoi, totul vine de la sine.

Dacă vă place actoria, dacă vă plac provocările, dacă vă place sportul și ați făcut performanță, veniți să ne cunoaștem. Ne va face mare plăcere să lucrăm împreună. De fapt, ca să fim sinceri, noi vom fi cei care vom lucra, voi vă veți distra și veți câștiga un ban în plus.

Noi trebuie să muncim pentru ca bilanțul să fie unul din ce în ce mai mare. Dacă vreți, ne puteți da o mână de ajutor. În timpul vostru liber, bineînțeles.

Știm că bilanțul Agenției de Casting nu arată rău deloc. Dar mereu ne întrebăm ce putem face pentru a arăta mai bine.

Răspunsul se află la voi. Extra money sunt la noi. Haideți să ne dăm mâna, bilanțul să crească de la an la an!This post first appeared on Cristi Ionita, please read the originial post: here

Share the post

Bilanțul Agenției de Casting

×

Subscribe to Cristi Ionita

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×