Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

AnionCare și eBloguri.ro, un parteneriat în beneficiul femeilor

Principalele chei ale succesului sunt voința și munca. Dacă îți dorești ceva și îți pui în plan să obții ceea ce îți dorești, în cele din urmă reușești. Nu contează drumul pe care îl parcurgi până ajungi la destinație. Nu contează nici durata, nici piedicile. Nu contează nimic. Indiferent de situație, de opreliști, ajungi acolo unde îți dorești, dacă ai voință și muncești pentru îndeplinirea visurilor tale.

Pleci de la nimic și ajungi la avea ceea ce ți-ai dorit...eBloguri.ro... o platformă mică dar cu visuri mari... o platformă care și-a dorit să ofere celorlalți lucruri de calitate și pe termen lung. Și în fiecare zi demonstrează că este pe cale să obțină ceea ce și-a dorit.

A parcurs și încă parcurge un drum plin de lucruri de tot felul, dar care o fac să încheie parteneriate care mai de care mai interesante și solide în beneficiul tuturor celor pasionați de scris și nu numai.

Bloggerii care au participat până acum la campaniile organizate de platforma eBloguri au scris articole pe diverse teme și au avut șansa să câștige premii foarte interesante. Articolele creative care au fost scrise în diverse campanii, dorința bloggerilor de a participa la noi campanii cu premii atractive... a determinat Oblyo Digital Agency, cea sub a cărei oblăduire se află platforma eBloguri... să caute un nou partener împreună cu care să organizeze pe această platformă o nouă campanie.

Având în vedere că în blogosfera românească există foarte multe bloguri deținute de persoane de sex feminin, eBloguri s-a gândit că o campanie organizată în beneficiul femeilor ar fi foarte bine venită.

De aceea, s-a hotărât să organizeze o astfel de campanie cu AnionCare, firma producătoare de absorbante de bumbac steril cu bandă de turmalina cu emisie de anioni și infraroșii.

Acest parteneriat dintre AnionCare și eBloguri este unul care vine în sprijinul tuturor femeilor creative, care își doresc să se bucure de beneficiile unor absorbante de calitate.

Prin intermediul acestui parteneriat platforma eBloguri demonstrează încă o dată că este pregătită să ofere celor din blogosfera românească ocazia de a scrie pe subiecte foarte variate, uneori tabu.

Ca firmă producătoare de absorbante de bumbac, produse destinate exclusiv femeilor, AnionCare provoacă bloggerițele, și de ce nu, și bloggerii fără prejudecăți, să scrie despre niște produse care au fost special create de o echipă care s-a gândit la sănătatea și bunăstarea femeii.

Este o provocare foarte interesantă, la care eBloguri a răspuns afirmativ, prin organizarea unei campanii cu premii atractive, așa cum deja i-a obișnuit pe bloggeri.

Cei de la AnionCare sunt pregătiți să citească articole atractive despre produsele lor premium extrem de folositoare femeilor de toate vârstele. Cele mai interesante trei articole vor câștiga premii consistente în vouchere.

Pentru a avea parte de succes este nevoie de muncă, fiindcă la succes nu ajungi ușor. Dar, dacă ai lângă tine un partener de încredere, care îți poate arăta calea cea corectă, totul este posibil. eBloguri a făcut un nou pas pe drumul către succes alături de o firmă precum AnionCare, care își dorește să ofere femeilor produse care să le facă în fiecare moment, viața mai frumoasă și mai puțin lipsită de griji.

eBloguri și AnionCare sunt alături de bloggeri, restul depinde de cât de mare este dorința acestora de a intra în posesia celor trei vouchere consistente. Și cred că dorință există...trebuie doar pusă în valoare și creativitatea.This post first appeared on Cristi Ionita, please read the originial post: here

Share the post

AnionCare și eBloguri.ro, un parteneriat în beneficiul femeilor

×

Subscribe to Cristi Ionita

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×