Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Hoe sluit ik geconverteerde bezoekers uit bij retargeting campagnes?

Dit artikel is geschreven voor gebruikers van ons platform en voor alle geïnteresseerden in het mogelijke gebruik hiervan. Het bevat informatie over één of enkele features die specifiek zijn voor het platform.

Aanmaken segmenten

Om Bezoekers op verschillende punten van het aankoopproces te benaderen met een retargeting campagne, is het nodig om segmenten aan te maken. Na het aanmaken van de verschillende segmenten kunnen de geconverteerde bezoekers worden uitgesloten. 

Doorgaans worden vier verschillende segmenten aangemaakt: alle bezoekers, productpagina, winkelwagen en bedankpagina. Hiermee wordt goed onderscheid gemaakt tussen bezoekers die slechts de homepage hebben bezocht en bezoekers die al verder in de funnel zitten. 

Voorbeelden

Bij het opstarten Van Een nieuwe retargeting campagne kunnen Bij Stap 2 de segmenten worden toegevoegd. Klik op de knop 'Nieuw segment toevoegen'. Denk eraan 'Dit segment ook meetellen als conversie' aan te vinken. Hierdoor kan je bij de rapportage zien welke bezoekers zijn geconverteerd na het klikken op of zien van de retargeting campagne. 

Het aanmaken van een segment ziet er Als Volgt uit:

Naast het toevoegen van de segmenten wordt bij stap 2 ook bepaald op Welke Segmenten geadverteerd wordt en welke segmenten moeten worden uitgesloten of genegeerd.

Bezoekers die al geconverteerd zijn, wil je uitsluiten. Dit doe je door 'filter uit' te selecteren.
Dit gebeurt eveneens bij stap 2.

Dit ziet er als volgt uit:This post first appeared on Adcrowd Blog | Adcrowd - Jouw Retargeting Platform, please read the originial post: here

Share the post

Hoe sluit ik geconverteerde bezoekers uit bij retargeting campagnes?

×

Subscribe to Adcrowd Blog | Adcrowd - Jouw Retargeting Platform

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×