Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Hoe voorkom je dat retargeting storend wordt?

Dit artikel betreft features die specifiek zijn voor het platform.

Automatische frequency/recency optimalisatie

Bij Het Opzetten Van een retargeting campagne is het eenvoudig in te stellen dat jouw bezoekers niet te vaak de banner te zien krijgen. Adcrowd heeft op haar platform een extra functie ingebouwd om te voorkomen dat het aantal keer dat jouw advertenties getoond worden als storend ervaren kan worden. Door middel van de automatische frequency/recency optimalistie wordt het beste aantal impressies berekend voor elke unieke bezoeker. 

Deze optie kan je selecteren bij stap 5 tijdens het Opzetten Van jouw retargeting campagne. Het is aanbevolen niet zelf de frequency cap aan te passen, behalve als je hier Weloverwogen Redenen voor hebt. 

Door gebruik te maken van de automatische optimalisatie berekent het systeem zelf Wat Het optimale aantal vertoningen is per unieke gebruiker en hoeveel tijd er tussen de impressies dient te zitten. Daarnaast wordt uitgerekend wat het ideale bod is per impressie, zodat nooit teveel wordt betaald voor minder waardevolle impressies. 

Frequency cap bij retargeting

Mocht je weloverwogen redenen hebben om zelf de instellingen te bepalen, dan kan dat in tabblad 1b. 

De standaardwaarden die zijn ingesteld, kunnen hier aangepast worden. This post first appeared on Adcrowd Blog | Adcrowd - Jouw Retargeting Platform, please read the originial post: here

Share the post

Hoe voorkom je dat retargeting storend wordt?

×

Subscribe to Adcrowd Blog | Adcrowd - Jouw Retargeting Platform

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×