Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Beken kleur met jouw dynamische advertentie

Verschillende kleurensets

Er zijn vier standaard kleurensets aanwezig: oranje/blauw, rood/zwart, oranje/paars en Olijfgroen. Hieronder een voorbeeld hoe de kleurenset olijfgroen eruit ziet bij een Dynamische Advertentie.

Het menu van de kleurenset is in dit voorbeeld uitgeklapt, dit kan Door op 'aanpassen' te klikken. Vervolgens kunnen alle kleuren aangepast worden. Zo kan bijvoorbeeld gekozen worden om alles aan de eigen huisstijl aan te passen door de bijbehorende hexcodes in te voeren. Ook is het mogelijk om bij de button met de call-to-action voor een 'startkleur' en 'eindkleur' te kiezen. Deze loopt dan van de ene kleur over in de ander.

A/B test met kleuren

Kleur zorgt ervoor dat een advertentie opvalt en de kleur van de Knop met de call-to-action is iets om goed over na te denken. Wordt het een oranje knop? Of toch maar blauw? Door meerdere versies toe te voegen van dezelfde advertentie, kan gemakkelijk getest worden welke advertentie het beste werkt. Continue blijven testen, zal ten goede komen van het uiteindelijk aantal conversies.This post first appeared on Adcrowd Blog | Adcrowd - Jouw Retargeting Platform, please read the originial post: here

Share the post

Beken kleur met jouw dynamische advertentie

×

Subscribe to Adcrowd Blog | Adcrowd - Jouw Retargeting Platform

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×