Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Handleiding retargeting op Frankwatching door Adcrowd

Wat moet je weten over retargeting?

In het eerste Artikel is beschreven wat retargeting precies is, mocht je hier nog niet bekend mee zijn. Verder worden ook de andere 4W's (wat/waar/wanneer/waarom) en de bekende H (hoe?) uitgebreid besproken. Na het lezen van dit eerste artikel van de handleiding heb je een goed beeld van wat retargeting is en waarom het verstandig is om in te zetten voor jouw eigen onderneming.

Lees hier het volledige artikel op Frankwatching.

3 stappen naar een succesvolle campagne

De eerste kennismaking met retargeting is er, maar hoe zet je een goedlopende retargetingcampagne op? In het tweede deel lees je alles over het belang Van Segmenten en de levensduur hiervan. Niet iedere bezoeker van jouw website is namelijk hetzelfde, dus het is ook niet zo dat elke advertentie aansluit op hun behoefte op dat moment. Bij retargetingcampagnes kan je de bezoekers indelen in bepaalde segmenten aan de hand van hoe zij jouw website hebben bezocht. Hierdoor kan je elk verschillende segment op hun eigen manier benaderen. Daarnaast lees je wat de aan te raden levensduur is per segment. 

Het volledige tweede artikel vind je hier. 

Tips voor meer conversies met retargeting

De campagne draait en nu wil je deze blijven optimaliseren. In het Derde Artikel worden 5 tips gegeven Voor Meer Conversies. De tips die uitgelegd worden in het artikel:

  1. Maak gebruik van segmenten en zet deze slim in
  2. Bepaal het juiste CPM-bod
  3. Pas levensduur aan per segment
  4. Denk na over herhalingsaankopen (indien van toepassing)
  5. Zet A/B testing in

Het derde artikel lees je hier.This post first appeared on Adcrowd Blog | Adcrowd - Jouw Retargeting Platform, please read the originial post: here

Share the post

Handleiding retargeting op Frankwatching door Adcrowd

×

Subscribe to Adcrowd Blog | Adcrowd - Jouw Retargeting Platform

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×