Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Nieuwe feature: Automatische opwaardering saldo

Hoe werkt automatische opwaardering?

Automatisch opwaarden houdt in dat er bij Het Bereiken Van een zelf ingestelde drempel automatisch saldo wordt bijgestort op jouw Adcrowd-account. Om Automatische opwaardering te autoriseren geef je eenmalig een machtiging door een betaling uit te voeren via de zelfgekozen betalingsmethode. Lees hieronder hoe je de automatische opwaardering instelt. 

Stap 1: Log in en klik op 'Financieel'

Onder Financieel > Saldo opwaarderen kan je de Automatische Incasso instellen.

Het is ook mogelijk om bij Stap 5 tijdens het aanmaken van de campagne de automatische incasso in te stellen. 

Stap 2: Bepaal eenmalig bedrag, drempelsaldo en herhaalbedrag

Eenmalig bedrag: Dit is Het Bedrag Dat direct wordt overgemaakt om de betaalgegevens te verifiëren.Dit bedrag moet minimaal 50 euro bedragen. 

Drempelsaldo: Bij welke hoogte van je saldo op je Adcrowd-account moet er weer opnieuw geïncasseerd worden? Het drempelsaldo is het Bedrag Dat de grens bepaalt wanneer er weer opgewaardeerd moet worden.

Herhaalbedrag: Het herhaalbedrag is Het Bedrag dat wordt afgeschreven Bij Het Bereiken van het drempelsaldo.

Stap 3: Doorloop betaalproces

Het is mogelijk om met zowel creditcard (Mastercard en VISA) als iDeal gebruik te maken van automatische incasso. Het betaalproces verloopt (net als voorheen) via onze payment provider Adyen.

Hoe zet ik de automatische incasso weer uit en wat gebeurt er met mijn saldo?

Onder Account > Factuurgegevens is het mogelijk om gemakkelijk het automatische opwaarderen uit te schakelen. Vanaf het punt van beëindigen van het automatisch opwaarderen wordt er geen geld meer van de rekening geschreven. Het overgebleven saldo blijft bestaan en wordt volledig gebruikt voor de draaiende campagnes.en

Hoe verander ik het rekeningnummer of betaalwijze?

Het rekeningnummer kan worden veranderd onder Account > Factuurgegevens. Er moet  opnieuw toestemming gegeven worden voor de automatische opwaardering door het betaalproces te doorlopen. Dit heeft te maken met de wettelijke regels ten aanzien van het akkoord geven voor automatisch incasseren.  Het drempelsaldo en herhaalbedrag kan altijd aangepast worden zonder het hele betaalproces weer te doorlopen.

Het is mogelijk om van betaalwijze te wisselen, dus bijvoorbeeld over te stappen van creditcard naar iDeal. Zodra er gekozen wordt voor een andere betaalwijze stopt de automatische incasso op de eerder ingestelde rekening. Het is ook hier nodig om het proces van betalen  volledig te doorlopen om de nieuwe betaalwijze in te stellen. This post first appeared on Adcrowd Blog | Adcrowd - Jouw Retargeting Platform, please read the originial post: here

Share the post

Nieuwe feature: Automatische opwaardering saldo

×

Subscribe to Adcrowd Blog | Adcrowd - Jouw Retargeting Platform

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×