Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Haal meer conversies uit je bedankpagina

Dit artikel betreft features die specifiek zijn voor het platform.

Segment bedankpagina

Tijdens het aanmaken van een retargetingcampagne is het verstandig om segmenten aan te maken. Zo Kunnen Bezoekers onderscheiden Worden op de plek in de funnel waarin zij zich bevinden. Een segment dat je dan ook aanmaakt, is dat van de bedankpagina. Dit is de pagina die bezoekers te zien krijgen die zijn geconverteerd tot klant. Aangezien deze groep al geconverteerd is, sluit je deze bij het opzetten van een campagne (meestal) uit. Ze zijn immers al klant en een advertentieboodschap met daarin bijvoorbeeld het net aangekochte product zou als storend ervaren kunnen worden. 

Toch kunnen deze geconverteerde bezoekers Opnieuw Benaderd Worden met retargeting. Er zijn verschillende creatieve manieren om meerdere conversies uit jouw 'bedankpagina' te halen.

Herhalingsaankopen

Denk goed na over het product of de dienst die je verkoopt. Raakt dit na Een Bepaalde tijd op? Is het iets waar continue uitbreidingen voor op de markt komen? Heeft het een bepaalde houdbaarheidsdatum? 

Er zijn veel voorbeelden te noemen van producten en services waarbij retargeting als extra marketingmiddel ingezet kan worden naast bijvoorbeeld e-mailmarketing. Stel, je hebt een online promotie lopen waarbij een voordelig proefpakket besteld kan worden. De actie loopt een maand en levert een hele reeks nieuwe gebruikers op. 

Deze kan je na het aflopen van de actie opnieuw benaderen via e-mail, maar je Kan Ook een retargetingcampagne opzetten waarbij de bezoekers die de bedankpagina hebben gezien opnieuw benaderd worden. Er kan ingespeeld worden op de eerdere actie of wellicht nogmaals een korting aangeboden worden. 

Voor non-food artikelen kan ook retargeting gebruikt worden om herhalingsaankopen te stimuleren. Voorbeeld zijn toiletartikelen, deze hebben ook een bepaalde levensduur. Na een tijd raakt het op en wordt het tijd om aan te vullen. De perfecte tijd om nogmaals retargeting in te zetten.

Upgrades

Het kan ook zijn dat jouw bedrijf een bepaald product of dienst verkoopt waarbij upgrades of extensies een rol spelen. Is er bijvoorbeeld een upgrade te koop van de aangekochte software? Of is er een extra hulpmiddel op de markt gebracht van het verkochte schoonmaakproduct? Dit zijn upgrades die onder de aandacht gebracht kunnen worden van jouw bezoekers die al eerder een aankoop hebben gedaan. 

Speciale korting trouwe klanten

Geconverteerde bezoekers kunnen ook beloond worden door gebruik te mogen maken van speciale kortingen die alleen zij te zien krijgen. Toon bijvoorbeeld alleen aan het segment van de bedankpagina de eenmalige korting op de dagjes uit die jij aanbiedt via jouw website. Of geef extra korting op een abonnement voor jouw service of dienst. Hierdoor worden bestaande klanten beloond voor hun initiële aankoop en transformeren zij hopelijk in trouwe klanten. This post first appeared on Adcrowd Blog | Adcrowd - Jouw Retargeting Platform, please read the originial post: here

Share the post

Haal meer conversies uit je bedankpagina

×

Subscribe to Adcrowd Blog | Adcrowd - Jouw Retargeting Platform

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×