Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

3 tips voor succesvolle retargeting in de Facebook News Feed

Tip 1: Doe een goed bod

Ondanks de lichte ophoging van de frequency cap, is er niet volop ruimte om te adverteren op de Facebook News Feed. De kracht van het adverteren via de News Feed zit hem juist in de 'schaarste'. Dit betekent echter wel dat het CPM-bod hoger ligt dan voor de Facebook Sidebar of retargeting via het web. Het geadviseerde bod voor de Facebook News Feed is tussen de 9 en 15 euro.

Tip 2: Zorg voor interessante inhoud

Adverteren in de News Feed biedt veel ruimte. Er is ruimte voor een grote afbeelding en tevens veel ruimte voor tekst. Maak gebruik van deze ruimte, maar zorg er wel voor dat de advertentie niet helemaal wordt 'volgepropt'. Volgens de richtlijnen van Facebook mag slechts 20 procent van de afbeelding tekst bevatten. Tip is om deze tekst in de afbeelding dan niet nogmaals uit te schrijven in de copy. Dit is dubbelop. 

Maak gebruik van contrasterende kleuren om extra op te vallen en zet niet alleen het logo met een onopvallende stockfoto in de advertentie. Zorg dat je opvalt!

Tip 3: Varieer!

Voeg meerdere advertenties toe aan jouw campagne. Hiermee voorkom je dat jouw eerdere bezoekers dezelfde advertentie te vaak zien en deze mogelijk als storend ervaren. De advertenties worden automatisch A/B getest en in de rapportage kan bekeken worden welke advertenties het beste werken voor jouw doelgroep. This post first appeared on Adcrowd Blog | Adcrowd - Jouw Retargeting Platform, please read the originial post: here

Share the post

3 tips voor succesvolle retargeting in de Facebook News Feed

×

Subscribe to Adcrowd Blog | Adcrowd - Jouw Retargeting Platform

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×