Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Verschil in gewonnen impressies tussen Facebook Sidebar en News Feed uitgelegd

Verschil in aanbod

Facebook heeft een frequency cap per adverteerder op Facebook van maximaal 2 vertoningen van een Facebook News Feed-advertentie. Als de gebruiker de Facebook-pagina heeft geliked, dan wordt dit opgeschroeft naar 4 vertoningen. 

Hierdoor is de aangeboden ruimte op de News Feed een stuk kleiner dan bij de Facebook Sidebar en is het potentieel aan te winnen impressies daarmee ook geringer. Het aanbod van advertenties in de News Feed is niet altijd hetzelfde. Gebruikers kunnen vaak door hun feed scrollen zonder een advertentie tegen te komen. Advertenties in de Facebook Sidebar zijn altijd te zien en verdwijnen niet wanneer wordt weggeklikt naar een pagina binnen Facebook, zoals bijvoorbeeld een like-pagina. Hierdoor is er meer ruimte te verhandelen in de Sidebar.

Voor de Facebook News Feed wordt een CPM-bod geadviseerd van tussen de 9 en 15 euro. De Facebook Sidebar heeft een geadviseerd CPM-bod van tussen de 2 en 6 euro. Het bod lijkt aan de hoge kant, maar de CTR van een advertentie in de News Feed is ook een stuk hoger en de uiteindelijke CPA is vaak te vergelijken met de Facebook Sidebar.  This post first appeared on Adcrowd Blog | Adcrowd - Jouw Retargeting Platform, please read the originial post: here

Share the post

Verschil in gewonnen impressies tussen Facebook Sidebar en News Feed uitgelegd

×

Subscribe to Adcrowd Blog | Adcrowd - Jouw Retargeting Platform

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×