Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Hoe zie ik waar en hoe vaak mijn advertentie is vertoond?

Rapportage

Na het inloggen op het platform van Adcrowd kan de rapportage bekeken Worden. Hier kan per campagne of voor alle campagnes bekeken worden op welke websites deze zijn vertoond. Dit doe je door op 'Domeinen' te klikken.

Bij domeinen staan de websites waar de advertenties zijn getoond met daarachter het aantal impressies. Hieruit valt ook (deels) op te maken welke websites vaak worden bezocht door jouw doelgroep. Uiteraard staan hier alleen de websites waarop ook geadverteerd kan worden.

De lijst in de rapportage kan gefilterd worden op de naam van de campagne. Zo kun je alleen voor die specifieke campagne de domeinen en Uitgevers zien.

Afgeschermde domeinen

Het kan zijn dat er 'Afgeschermd' tussen de lijst staat. Niet alle uitgevers van advertenties willen hun domeinnaam vrijgeven. Dit zijn veelal bekende, kwalitatieve websites. Bij 'Uitgevers' in je rapporten valt eventueel terug te zien om welke uitgever het gaat, maar ook hier kan slechts –via of RON staan. 

Minimum

Niet alle uitgevers en domeinen komen direct in de rapportage terecht. Domeinen moeten minstens 100 impressies hebben gegenereerd en voor uitgevers is dit 10 impressies.  

Uitsluiten uitgevers

Een groot voordeel aan een transparant platform is dat slecht renderende uitgevers uitgesloten kunnen worden. Hierdoor leer je ook Steeds Beter jouw eigen doelgroep kennen. Welke domeinen en uitgevers converteren goed voor jouw doelgroep en welke niet? Deze informatie helpt jou steeds beter te optimaliseren.This post first appeared on Adcrowd Blog | Adcrowd - Jouw Retargeting Platform, please read the originial post: here

Share the post

Hoe zie ik waar en hoe vaak mijn advertentie is vertoond?

×

Subscribe to Adcrowd Blog | Adcrowd - Jouw Retargeting Platform

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×