Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Hoe maak ik een productfeed voor Adcrowd?

Voordelen productfeed

Groot voordeel van Een Productfeed is dat je gemakkelijk dynamische advertenties kan aanmaken voor jouw webshop. Daarnaast kan je jouw webshop aansluiten bij vergelijkingssites, Google Shopping of affiliate netwerken. Het bereik van jouw webshop kan dus drastisch uitgebreid worden.

Productfeed specificaties

Adcrowd ondersteunt al een aantal verschillende productfeeds, zoals Google Shopping en Magento. Ook kan er gebruik gemaakt worden van Adcrowd RSS. Op die manier maak je een Productfeed specifiek voor gebruik op Adcrowd. De verschillende specificaties van de productfeeds vind je hier. 

Productfeed aanmaken via externe partij

Een manier om gemakkelijk een productfeed aan te maken, is via DataFeedWatch. DataFeedWatch helpt je om een productfeed samen te stellen voor Adcrowd en andere kanalen. Een interessante feature van DataFeedWatch is dat slecht renderende producten gemakkelijk uitgesloten kunnen worden en zo dus niet getoond worden in de dynamische advertenties. Denk hierbij aan producten met een lage marge, seizoensgebonden producten en producten waarvan de resultaten tegenvallen.This post first appeared on Adcrowd Blog | Adcrowd - Jouw Retargeting Platform, please read the originial post: here

Share the post

Hoe maak ik een productfeed voor Adcrowd?

×

Subscribe to Adcrowd Blog | Adcrowd - Jouw Retargeting Platform

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×