Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Nieuw project? Zo zet je slim retargeting in voor extra aandacht

Dit artikel betreft features die specifiek zijn voor het platform.

Succes gebruiken

Soms wil je voor een nieuw merk of een nieuw project een aparte website aanmaken en niet een extra pagina toevoegen aan je Huidige website. Dit kan zijn omdat het net iets te ver afstaat van het huidige concept of omdat je graag een speciale pagina maakt met een call-to-action die niet past op Jouw Huidige website. Als een deel of de volledige doelgroep van het nieuwe project overeenkomt met de bezoekers die je al aantrekt op jouw huidige website, kan je deze inzetten om extra aandacht te genereren Voor Jouw Nieuwe project.

Bepaal het juiste segment

De Smart Pixel dient aanwezig te zijn op de website die je graag wilt inzetten om het andere project of merk onder de aandacht te brengen. Door de plaatsing van de Smart Pixel kunnen bezoekers verzameld worden in verschillende segmenten. Het segment 'alle bezoekers' wordt automatisch aangemaakt en maakt geen onderscheid in hoe de pagina is bezocht. 

Om gerichter te adverteren, kan gebruik gemaakt worden van segmenten. Stel, je hebt een website vol evenementen en je wilt met deze succesvolle website aandacht vragen voor een nieuwe website die volledig verzorgde diners aanbiedt. De doelgroep die jij in gedachten hebt voor jouw nieuwe website bezoekt vaak klassieke concerten en is in de sectie 'Klassiek' te vinden. Hier maak je een apart segment voor aan en zo laat je alleen de advertenties voor de diners aan dit publiek zien.

Denk dus goed na over jouw huidige bezoekers en welk deel er mogelijk geïnteresseerd is in de nieuwe onderneming. Zo kan je gemakkelijk gebruik maken van een al bestaande groep bezoekers om aandacht te genereren voor iets nieuws.This post first appeared on Adcrowd Blog | Adcrowd - Jouw Retargeting Platform, please read the originial post: here

Share the post

Nieuw project? Zo zet je slim retargeting in voor extra aandacht

×

Subscribe to Adcrowd Blog | Adcrowd - Jouw Retargeting Platform

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×