Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Retargeting voor B2B: voordelen en tips

Brand awareness 

Top-of-mind blijven is voor veel bedrijven belangrijk en het inzetten van retargeting heeft een positief effect op brand awareness. Eerdere Bezoekers worden opnieuw benaderd met jouw advertenties en herinnerd aan jouw merk en bedrijf. Door gebruik te maken van segmenten, kan de boodschap aangepast worden aan hoe ver de bezoeker al in de funnel zit. 

Kennis in de aanbieding

Worden er interessante onderzoeken, whitepapers of andere stukken gepubliceerd? Geef Deze kwalitatieve content niet 'gratis' weg, maar laat jouw bezoekers een e-mailadres achterlaten of alleen toegang krijgen door te “betalen” Met Een tweet. Zo genereer je direct leads voor jouw salesteam. De beschikbare content kan geadverteerd worden in advertenties aan eerdere bezoekers van de website om ze terug te laten komen.

Free / freemium

Als diensten tijdelijk gratis of als freemium worden aangeboden, wil je graag dat deze klanten die al bijna 'binnen' zijn nog converteren naar volledig betalende klanten. Bezoekers die zich hebben aangemeld voor het tijdelijke gratis of freemium model kunnen benaderd worden met een advertentie waarin bijvoorbeeld het product of dienst tegen een lager tarief wordt aangeboden of nog een extra korting wordt geboden. 

Om Deze Bezoekers te bereiken, is het nodig om na het aanmelden voor het gratis of freemium abonnement de bezoekers een speciale bedankpagina te laten zien waarop de retargetingpixel is geplaatst. Zo kunnen deze bezoekers herkend worden om later opnieuw te benaderen met een advertentie. 

Retargeting in de nieuwsbrief

Lezers van de nieuwsbrief kunnen ook opnieuw benaderd worden als zij deze wel lezen, maar al een tijd niet op de site zijn geweest. Een advertentie volgend op het lezen van de nieuwsbrief kan de lezer van de nieuwsbrief herinneren aan de website en de doorslag geven om weer eens een bezoek te brengen. Vaak is het wijs om de advertentie niet te laten doorverwijzen naar de homepage, maar naar een pagina die meer de aandacht trekt, zoals bijvoorbeeld de pagina waar iets te downloaden is of extra opties te verkrijgen zijn. Hoe je de pixel in de nieuwsbrief plaatst, lees je hier.This post first appeared on Adcrowd Blog | Adcrowd - Jouw Retargeting Platform, please read the originial post: here

Share the post

Retargeting voor B2B: voordelen en tips

×

Subscribe to Adcrowd Blog | Adcrowd - Jouw Retargeting Platform

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×