Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Gebruik retargeting om klanten verder in de sales funnel te brengen

Plek in de funnel voor webshops

Verloren Bezoekers naar klanten begint al aan het begin van de funnel. Door goede segmentatie en een hoger CPM-bod bij bezoekers van bijvoorbeeld de winkelwagen, schiet de conversie omhoog. Als de bezoeker eenmaal klant is en Een Aankoop heeft gedaan, wil je uiteraard dat deze klant terugkomt. 

Voor webshops kan dit bijvoorbeeld Door Een Krachtige nieuwsbrief te sturen naar klanten waarin aanbiedingen, speciale acties en sneakpreviews staan. De retargeting pixel kan ook in een nieuwsbrief geplaatst worden en de klanten die de nieuwsbrief daadwerkelijk hebben geopend kunnen zo opnieuw benaderd worden. In deze advertentie kan bijvoorbeeld een kortingsactie extra benaderd worden of een andere trigger om ze nogmaals naar de webshop te sturen. 

Upselling door retargeting in te zetten

Het kan ook zijn dat je een website hebt waar een bepaald basisproduct wordt verkocht waarvoor upgrades en andere accessoires voor beschikbaar zijn. De meeste bezoekers die Het Basisproduct kopen, bijvoorbeeld een stofzuiger, zullen niet direct alle extra accessoires en stofzuigerzakken erbij kopen. Dit betekent alleen niet dat deze producten niet interessant voor ze zijn, het is zelfs de ideale doelgroep om meer aan te verkopen. Door dit geconverteerde segment op een later moment opnieuw te benaderen met de extra producten, vergroot je de kans dat ze nogmaals een aankoop doen. Ze zijn inmiddels vertrouwd met jouw merk en je weet dat ze het basisproduct hebben aangeschaft. Door een krachtige advertentie op deze Geconverteerde Bezoekers af te vuren, haal je ze terug naar jouw website om wederom een aankoop te doen. Retargeting voor geconverteerde bezoekers werkt vooral voor producten en websites die niet teveel verschillende artikelen verkopen, maar het liefst één basisproduct.This post first appeared on Adcrowd Blog | Adcrowd - Jouw Retargeting Platform, please read the originial post: here

Share the post

Gebruik retargeting om klanten verder in de sales funnel te brengen

×

Subscribe to Adcrowd Blog | Adcrowd - Jouw Retargeting Platform

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×