Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Hoe kom ik aan eigen banners?

Zelf banners maken

Dynamische banners

Als je een webshop hebt, is het heel gemakkelijk om gebruik te Maken van de gratis dynamische banners van Adcrowd. In het dropdownmenu bij stap 4 > Advertenties kies je voor 'Dynamische advertentie' en hier zie je automatisch een voorbeeld Van Jouw dynamische advertentie. Deze worden automatisch in zes formaten aangemaakt. 

Banner maken in Photoshop

Als je handig bent met Photoshop is het mogelijk om een GIF-banner te maken. Hier zet je een aantal afbeeldingen achter elkaar die zo een geanimeerde banner vormen. Deze voeg je toe als een 'Afbeeldingsbestand' tijdens het aanmaken van Jouw retargetingcampagne. 

Er Zijn Genoeg tutorials te vinden over het maken van een GIF-banner in Photoshop, waaronder deze tutorial in het Nederlands en de volgende tutorial in het Engels.

Banners laten maken

Er zijn genoeg partijen die er hun beroep van hebben gemaakt om krachtige, mooie online banners te maken voor klanten. Hieronder een kleine selectie van partijen waar je jouw opdracht kan plaatsen:

  • Bannersetje.nl 
  • 99designs
  • oDesk.com
  • Freelancer.com

Advies om meerdere formaten te laten creëren van jouw idee. Zo zorg je ervoor dat je jouw bereik niet beperkt, want niet op elke website is hetzelfde formaat advertentie toegestaan.This post first appeared on Adcrowd Blog | Adcrowd - Jouw Retargeting Platform, please read the originial post: here

Share the post

Hoe kom ik aan eigen banners?

×

Subscribe to Adcrowd Blog | Adcrowd - Jouw Retargeting Platform

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×