Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Hou de aandacht van jouw bezoekers vast met retargeting

Haal ze binnen

Om gebruik te kunnen maken Van Retargeting zijn er bezoekers nodig om opnieuw te benaderen met een advertentie. Het is dus nodig om eerst potentiële klanten richting Jouw website of webshop te leiden. Hiervoor doe je eerst uitgebreid onderzoek naar de doelgroep die je wil bereiken. Daarnaast verdiep je je in alle keywords en andere belangrijke zaken waar je goed op wilt scoren. Stel, je hebt een webshop voor sportschoenen voor kinderen en wil hoog scoren in Google. Dan is het niet verstandig om op een zeer competitief en duur keyword als 'schoenen' te adverten, maar bijvoorbeeld in te zetten op 'sportschoenen jongens' of 'sportschoenen meisjes' of specifieke sporten als 'hockeyschoenen kinderen'. Hierbij heb je sneller de juiste doelgroep te pakken.

Daarnaast kijk je waar Jouw Doelgroep zich online bevindt, zoals waar de moeders en vaders die de schoenen kopen online te vinden zijn. Voor de doelgroep kan je een targetingcampagne opstarten om zo meer bezoekers richting jouw website te leiden. Deze kan je vervolgens opnieuw benaderen met retargeting.

Retargeting op het web en Facebook

Eerdere bezoekers bereik je opnieuw op het web en op Facebook met gevatte advertenties die klikbaar zijn en jouw doelgroep doen terugkomen om te converteren. Denk goed na over de advertenties en wat je er qua tekst in gaat zetten. Wissel bannersets om de paar maanden af en maak een mooie visual voor op Facebook die opvalt tussen alle berichten van vrienden en familie.

Retargeting via de nieuwsbrief

Bezoekers die klant zijn geworden en iets Hebben besteld of ingevuld, hebben hun e-mailadres achtergelaten. Dit is een perfecte manier om de aandacht vast te houden en interessante mailings en nieuwsbrieven te sturen. Een andere manier om eerdere klanten te laten terugkeren en vast te houden, is door middel van retargeting via de nieuwsbrief. Plaats de pixel in de nieuwsbrief en maak een aantal leuke advertenties aan voor deze groep met bijvoorbeeld een kortingscode. Doordat je weet dat de nieuwsbrief geopend is door deze groep hebben zij al extra moeite gedaan voor jouw merk. Hierdoor hebben ze een minder groot 'zetje' nodig om wederom een bezoek te brengen aan de website en opnieuw te converteren.This post first appeared on Adcrowd Blog | Adcrowd - Jouw Retargeting Platform, please read the originial post: here

Share the post

Hou de aandacht van jouw bezoekers vast met retargeting

×

Subscribe to Adcrowd Blog | Adcrowd - Jouw Retargeting Platform

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×