Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Wat voor banner kies jij?

Tekstbanner

Het is je vast al eens opgevallen, of wellicht ook juist Niet, maar er Zijn banners die alleen gebruikmaken van simpele tekst. Dit zijn banners met een witte achtergrond en zwarte tekst, mogelijk met een aantal zinnen onderstreept. Ze lijken eigenlijk native voor de website en daar thuis te horen, maar na het klikken op de advertentie word je toch echt doorverwezen naar een andere pagina. Het is een manier om verkeer binnen te krijgen, maar werkt niet voor alle merken. Zo zal het voor de e-commerce over het algemeen minder goed werken. 

Geanimeerde banner

De Flash-banner of GIF-banner is geanimeerd en toont bijvoorbeeld verschillende Functionaliteiten Van Een product. Daarnaast kan deze banner ook diverse functionaliteiten van een product of dienst bevatten. Zet niet teveel beelden te snel achter elkaar, want het moet nog te volgen zijn voor de kijker. Zet er net genoeg informatie in zodat de ontvanger nieuwsgierig wordt en klikt. Laat de landingspagina het werk doen. Geanimeerde banners zijn voor e-commerce en verschillende diensten een goede optie, doordat niet alles in één afbeelding gevangen hoeft te worden.

Afbeelding

Voor Facebook maak je sowieso gebruik van een enkele afbeelding, maar ook voor het web is het mogelijk om afbeeldingsbestanden te gebruiken voor Jouw advertentie. Voor Facebook is het belangrijk om Een Sterk Beeld te kiezen dat Jouw Eerdere Bezoekers doet pauzeren tijdens het scrollen. Het is niet mogelijk veel tekst (max. 20%) in de afbeelding te plaatsen, dus je moet het vooral hebben van de afbeelding zelf. Daarnaast is het hetgeen dat het meeste opvalt en dit zal op het web niet anders zijn. De kleuren en het gevoel dat door de afbeelding wordt overgebracht, is hetgeen dat jouw eerdere bezoekers doet kijken. Denk dus goed na over een sterk beeld dat een bepaald gevoel uitdraagt dat past bij jouw merk.

Dynamische banner

In een dynamische banner worden producten getoond die eerder zijn aangeklikt door jouw verloren bezoekers. Zo worden zij op andere websites opnieuw geconfronteerd met de producten die zij eerder hebben bekeken. Mochten ze niet verder zijn gekomen dan de productpagina, dan laten de banners de populairste producten zien uit jouw webshop. Voor e-commerce zijn dynamische banners ideaal om verloren bezoekers terug te halen naar de webshop en te laten converteren.This post first appeared on Adcrowd Blog | Adcrowd - Jouw Retargeting Platform, please read the originial post: here

Share the post

Wat voor banner kies jij?

×

Subscribe to Adcrowd Blog | Adcrowd - Jouw Retargeting Platform

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×