Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Nieuw: Rapportage verder uitgebreid

Domeinen uitsluiten

Het is vanaf nu mogelijk om Domeinen uit te sluiten van je campagnes. In Stap 3 van een Campagne kan je zelf domeinnamen invoeren waarop je je campagne niet wilt vertonen. Handig is de feature dat je ook direct vanuit je rapportage de slecht presterende domeinen kunt uitsluiten. Hiervoor ga je naar Rapporten en kies je voor tabblad Domeinen. Om domeinen uit te kunnen sluiten, kies je eerst een campagne in de dropdown. Je ziet nu voor de domeinnaam een knop verschijnen, waarmee je de betreffende domeinnaam kunt uitsluiten. Dit betekent dat in het vervolg deze campagne niet meer op dit domein zal verschijnen.

Conversies op detailniveau

In je rapportage is een nieuw tabblad verschenen: Conversies. Hier vind je een lijst met gerealiseerde conversies. Uiteraard is het noodzakelijk dat je eerst een segment als Conversie hebt aangemerkt. Door de conversies op detailniveau te bekijken, zie je meer informatie per conversie. Via welke campagne en advertentie is deze gerealiseerd? Wat was het orderbedrag? Wat was de tijd van de impressie van de advertentie en hoeveel later is de conversie gerealiseerd? Daarnaast is het ook mogelijk om een order-id te tonen.

Order-id bij een conversie

Het was eerder al mogelijk om een orderbedrag aan je Smart Pixel toe te voegen, middels het gebruik van de variabele _ac.value. We hebben hier een nieuwe variabele aan toegevoegd, namelijk _ac.order. Hier kan je je eigen order-id aan toevoegen. Deze is vervolgens terug te vinden in je tabblad Conversies.This post first appeared on Adcrowd Blog | Adcrowd - Jouw Retargeting Platform, please read the originial post: here

Share the post

Nieuw: Rapportage verder uitgebreid

×

Subscribe to Adcrowd Blog | Adcrowd - Jouw Retargeting Platform

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×