Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Retargeting met OpenCart: een stappenplan

1. Maak een gratis account aan.
Ga naar de registratiepagina en maak Een Gratis Account aan. Je ontvangt een email waarna je kan inloggen.

2. Kies voor 'Webshop App'
Als je de eerste keer inlogt, krijg je de keuze tussen Platform en Webshop App. Je kiest voor Webshop App en vervolgens selecteer je 'OpenCart' in de lijst. De rest van het formulier vul je uiteraard ook in en je kan naar de volgende stap.

3. Creëer je eigen segmenten
Je gaat nu je account instellen en start met de 4 segmenten. Dit zorgt ervoor dat elke type bezoeker op Een Specifieke manier benaderd kan worden in de campagne. De waarden die zijn ingevuld zijn de standaard-waarden voor OpenCart. Dit Kan je aanpassen, als deze voor jouw website anders gelden.

4. Voeg je productfeed toe
Met de installatie van de Webshop App krijg je Direct Een bannerset met dynamische advertenties. Deze zijn zeer succesvol in combinatie met retargeting. Voeg hier je productfeed toe, bijv. de url van Google Shopping feed, zodat je producten geïmporteerd kunnen worden voor je advertenties.

5. Installeer je Smart Pixel
De Smart Pixel is nodig om bezoekers te segmenteren en conversies te meten. We hebben een specifieke beschrijving voor gebruikers van OpenCart gemaakt, zodat je eenvoudig de code kan toevoegen aan je webshop.

6. Vul je accountgegevens aan
Indien nodig, zal nu worden gevraagd om je accountgegevens aan te vullen.

7. Start je betaling
Je ziet nu direct een voorbeeld van je eigen dynamische advertenties. Dit kan je nog verder aanpassen met bijvoorbeeld ander kleurgebruik en andere tekst in de actiebutton. Vervolgens kies je een weekbudget voor je campagnes en start je de betaling.

8. Start ook met Facebook
Gefeliciteerd! Je hebt nu succesvol de Webshop App geïnstalleerd en je start met retargeting op het web. Je kan nu eenvoudig retargeting op Facebook toevoegen door op het dashboard op de knoppen met 'Starten' te klikken.

Je kan nu de campagnes zijn werk laten doen. Bezoekers van je site die niet hebben geconverteerd, worden nu bereikt met je campagne om alsnog te converteren op je webshop.This post first appeared on Adcrowd Blog | Adcrowd - Jouw Retargeting Platform, please read the originial post: here

Share the post

Retargeting met OpenCart: een stappenplan

×

Subscribe to Adcrowd Blog | Adcrowd - Jouw Retargeting Platform

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×