Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

5 learnings na een A/B-test van $1.000.000

Het onderzoek leverde 5 learnings op:
1. Mensen
Afbeeldingen van mensen als achtergrond werken het beste. Banners met afbeeldingen van mensen behaalden een 12% hogere CTR dan banners zonder.

2. Foto's beter dan design
Mocht je geen afbeelding van mensen kunnen of willen gebruiken, probeer Dan Een andere foto te gebruiken. Een Foto Werkt beter dan een ontwerpen achtergrond. Foto's leidde tot een 9,9% hogere CTR.

3. Call to action
Uiteraard van groot belang: de call to action. Maar wat is de call to action die het beste werkt? Uit Dit Engelstalige Onderzoek Blijkt dat woorden als 'Get' (7 procent) of 'Now' (8 procent) de CTR verhoogt. Wellicht interessant om in jouw banner dus een tekst als 'Koop nu' te gebruiken.

4. Productafbeeldingen
Of je nu een softwareproduct of een fysiek product verkoopt, het vertonen van Een Foto hiervan werkt goed in de banner. Een foto werkt 18,2% dan een screenshot van het product.

5. Kleur van de knop
Een veel gestelde vraag: wat is de beste kleur voor de actiebutton? Vaak wordt gekozen voor oranje. Uit dit onderzoek blijkt echter dat blauw de enige kleur is die significant beter scoort. Een blauwe knop verhoogt de CTR met 6,2%.This post first appeared on Adcrowd Blog | Adcrowd - Jouw Retargeting Platform, please read the originial post: here

Share the post

5 learnings na een A/B-test van $1.000.000

×

Subscribe to Adcrowd Blog | Adcrowd - Jouw Retargeting Platform

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×