Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Hoe presenteer je op de beste manier producten in jouw webshop?

Tags: producten

Groot en van goede kwaliteit

Het spreekt wellicht voor zich, maar zorg voor grote afbeeldingen van hoge kwaliteit. Zorg dat er ingezoomd kan worden zodat de bezoekers een goede indruk krijgen van het product. Daarnaast is het verstandig om meerdere foto's te te voegen. Vooral bij kleding willen bezoekers het product van alle kanten zien om een indruk te krijgen van de pasvorm en het silhouet. Bij veel Producten worden standaardfoto's geleverd vanuit de leverancier, maar deze geven niet voor iedereen de juiste indruk van hoe het er daadwerkelijk uitziet. Laat dus vooral professionele foto's maken van de producten, vooral als het gaat om producten die kostbaar zijn.

Zorg voor overzicht

Het toevoegen van veel foto's, tekst en relevante producten doe je om de bezoeker zoveel mogelijk informatie te geven en aankopen te stimuleren. Hierbij moet je zorgen voor een compleet overzicht dat niet teveel wordt voor de kijker. Zorg dus voor een geordend overzicht, beschrijvingen die goed zijn uitgelijnd en niet teveel impulsen om constant door te klikken. Het beste is om de foto's van de producten horizontaal te plaatsen in plaats van verticaal, dit zorgt voor meer overzicht.

Relevante producten zijn goed om onderaan de pagina te plaatsen, maar plaats slechts een selectie van 3 tot 5 producten. Zorg er ook voor dat de productfotografie in één stijl is om het geheel 'rustig' over te laten komen. 

Over de catwalk

Wil je nog een stapje verder? Denk dan na over video's die het product tonen of het gebruiksgemak ervan aantonen. Voor kleding kan een video van een model worden getoond die over de catwalk wandelt, zoals ze dat voor veel producten doen op ASOS.com. This post first appeared on Adcrowd Blog | Adcrowd - Jouw Retargeting Platform, please read the originial post: here

Share the post

Hoe presenteer je op de beste manier producten in jouw webshop?

×

Subscribe to Adcrowd Blog | Adcrowd - Jouw Retargeting Platform

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×