Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Samsung-baas: Vouwbare Galaxy F november aangekondigd

DJ Koh, mobieltjes-baas van Samsung, heeft tegen een CNBC-verslaggever bevestigd dat het bedrijf komende november haar eerste vouwbare telefoon aankondigt. De vermoedelijk Galaxy F (of is het X) moet inmiddels onderscheidend genoeg zijn om te introduceren. “Het is tijd” aldus Koh.

Samsung lijkt haast te willen maken met de introductie van haar allereerste vouwbare smartphone, de Galaxy F. Nu de geruchten aanzwellen dat andere fabrikanten Samsung proberen af te troeven met de eerste vouwbare smartphone komt Samsung naar verluidt al komende november met het toestel. Wanneer hij in de winkel zal liggen is een ander verhaal. Geruchten over Samsung’s vouwbare telefoon gaan al jaren maar beginnen de laatste tijd steeds concreter te worden.

Een vouwbare telefoon voldoet ook aan de wens van consumenten van steeds groter wordende schermen in een steeds kleiner wordende telefoon. Qua vormgeving zou Een Vouwbare Telefoon ook erg welkom zijn, het telefoonlandschap is momenteel erg saai. Bovendien beschikt Samsung over alle technieken om een dergelijk product te maken terwijl veel van de concurrentie dat niet heeft. Dat geeft Samsung een voordeel die ze graag willen benutten. Jarenlang heeft Samsung gezocht naar nuttige toepassingen van een vouwbaar scherm alvorens het op de markt te brengen. In een vraaggesprek met CNBC lijkt Samsung die gevonden te hebben. Nuttig genoeg om onderscheidend te zijn van een smartphone en tablet. DJ Koh sluit af met “Het is tijd om de belofte in te lossen”.This post first appeared on いつから始める?アンチエイジング化粧品の選び方, please read the originial post: here

Share the post

Samsung-baas: Vouwbare Galaxy F november aangekondigd

×

Subscribe to いつから始める?アンチエイジング化粧品の選び方

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×